2777
2789

شما چه علائمی دارین سونو رفتین ؟من هیچ علائمی ندارم ۶ ماه پش یه بارداری پوچ داشتم خیلی درد شکم و نفخ وحشتانک داشتم 

من تاریخ آخرین پریودم اوایل  اسفند بوده و باردارم 

میتونم بیام؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

وای نگووومن خودم تودلم خالیه ازاسترس بارداری پوچ 😵😵من اخرین پریودیم ۵بهمن بوده سونورفتم ساک وکیسه زرده بوده تاحالا بخام برم واسه صدای قلب تمام گوشتای تنم میریزه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تاریخ آخرین پریودم اوایل  اسفند بوده و باردارم  میتونم بیام؟

من اخرین پریودم ۱۷ بهمن بوده الان ۶ روزه عقب انداختم اما دیروز بی بی چکم منفی شد ، خوش به حالت شما چه زود معلوم شده بارداری 🥺

سلام من آخرین پریودیم ۲۵بهمن بود، دوره ۲۸روزه 

۴روز از موعدم میگذره،، و۵روز به موعدم مونده بود بی بی چکم هاله انداخت وآز بتا ۱۹ بود روز موعد ۱۶۲شد، دکترم برای ۳هفته دیگه سنو نوشته برام

علائم خاصی نداشتم فقط درد پریودی داشتم کمروشکم درد

۴روز هم میشه نوک سینم درد میکنه خیلی 

حالت تهوع کم دارم

اما قبل موعد فقط دردپریودی داشتم

من اخرین پریودم ۱۷ بهمن بوده الان ۶ روزه عقب انداختم اما دیروز بی بی چکم منفی شد ، خوش به حالت شما چ ...

ببخشید عزیزم منظورتو درست متوجه نشدم 

ببین من اخرین پریودم ۶ بهمن بود چون سیکلم ۲۸ روزس باید ۴ اسفند  پریود میشدم که نشدم دوروز بعد تاخیر بی بی چک زدم هاله انداخت رفتم آز دادم بتام ۸۰۰ بود 

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
نه استرس کاری رو درست نمیکنه علایم خاصی داری ?

هیچی هیچی فقط امروز یه عوق زدم همین اونم نمیدونم چرااا 😆ولی یه چیزی که هست یه سره گشنم میشه همش دلم ضعف میره 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
ببخشید عزیزم منظورتو درست متوجه نشدم  ببین من اخرین پریودم ۶ بهمن بود چون سیکلم ۲۸ روزس باید ۴ ...

پس موعدتون ۴ اسفند بوده من فکر کردم با اینکه ۴ اسفند پریود شدید الان فهمیدی بارداری ، من پریودام نامنظمه اما چون ماه پیش با کلومیفن ۳۳ روزه شد این ماه هم که دوباره کلومیفن خوردم ۳۳ روزه منتظرش بودم اما الان از همون هم ۶ روز میگذره دیروز بی بی چک زدم منفی بود ، چون به تعطیلات میخوره میخوام زودتر تکلیفم روشن شه که اگه واقعا منفیه برم دکتر کلافه شدم 😭😭

سلام من آخرین پریودیم ۲۵بهمن بود، دوره ۲۸روزه  ۴روز از موعدم میگذره،، و۵روز به موعدم مونده بود ...

منم ۲۶ بهمن اولین روز اخرین پریودم بودم در یکسال گذشته بجز یکبار که ۳۰ روز شد اونم ۱۰ ماه پیش بقیه دوره هام ۲۵،۲۶ روزه بوده

الان روز ۳۰ ام

دو سه روز پیش فقط به اندازه ۵ دقیقه دلدرد شدید پریودی گرفتم که فکر کردم الان پریود میشم ولی دیگه دلدردم ندارم

هنوز بی بی نزدم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.