2777
2789
عنوان

حجاب یا..

1105 بازدید | 69 پست

گاهی حجاب رو انتخاب می‌کنم چادر سر میکنم نمازم اول وقت

گاهی شال با مانتو ،نمازام هم هراز گاهی میخونم گاهی وقتا هم نمیخونم

کم سن هم نیستم ۲۷ سالمه، خسته شدم از بس از این شاخه به اون شاخه پریدم، انگار تکلیفم با خودم مشخص نیس، 

البته اینم بگم وقتی میخام مقنعه با حجاب بزنم، خیلی اذیت میشم چون وسواس دارم ک رو سرم کج و کوله واینسته،شما بگید چیکار کنم 

بخاطر همین نمدونم اصلا همسر آیندم رو چطوری باید انتخاب کنم مذهبی یا غیرمذهبی

خودت با کدوم مدل راحت تری؟

بدون توجه به سبک اطرافیان و حرف اطرافیان 

یا تفکرت چیه 

نسبت به همون انتخاب کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل ازدواج چادری بودم ولی بعد ازدواج هر وقت با همسرم هستم با مانتو بدون همسر با چادر بستگی داره طرف مقابل چقدر حساس باشه رو این چیزا

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

خب چرا حساس میشی به کج بودن روسریت.. حالا یه ذره کج بشه طوری نمیشه حساس نشو...با این چیزا حس خوبتو خراب میکنی

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

خودت با کدوم مدل راحت تری؟ بدون توجه به سبک اطرافیان و حرف اطرافیان  یا تفکرت چیه  نسبت ...

مشکل اینه با هردو راحتم🤦🏻‍♀️

دوستام باحجاب نیستن و این موضوع هم روم اثر داره

ولی چادر رو هم دوس دارم،رقص تو عروسی هم دوس دارم نمدونم چرا حد وسطم

مشکل اینه با هردو راحتم🤦🏻‍♀️ دوستام باحجاب نیستن و این موضوع هم روم اثر داره ولی چادر رو هم دوس ...

نمیشه که با هر دو کاملا راحت باشی 

با یکیش حس بهتری داری 

همونو انتخاب کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خوب منم مانتوییم ولی محجبه ام

مانتوهایی و انتخاب میکنم که مناسب بیرون رفتنم باشه نه هرچیزی و به اسم مانتو بپوشم

به نظرم بهتره یکسری کتابهای مذهبی و بخونی یکم قران بخون و تامل کن توش یکم تحقیق کن در مورد اصل دستورات دین تا بتونی از این دو مسیری دربیای