2777
2789
عنوان

حجاب یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 69 پست
خوب منم مانتوییم ولی محجبه ام مانتوهایی و انتخاب میکنم که مناسب بیرون رفتنم باشه نه هرچیزی و به اسم ...

ینی موقع بیرون رفتن موهاتون پیدا نیس،نمدونم چ کتابی بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی که من فهمیدم از حرفات اینه که شما بیشتر به سمت غیر مذهبی تمایل داری 

این کششت به سمت مذهبی بودن درونی نیست

یه چیزی تو محیط بیرون وادارت میکنه 

مثلا شاید رو شخصیت یه پسر مذهبی کراشی شاید شغلت جوریه که کم و بیش مجبوری مذهبی باشی و...

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
حجابم بهم میاد ولی خانواده و دوستام باحجاب نیستن ،خودمم میگم وسواسم از اینکه مقنعه با حجابی بزنم و ک ...

شما خودتون یه بِرَند هستید...الگو هستید...نیاز نیست شبیه بقیه باشید خاص باشید همونی ک دل توک قبولش میکنه...من خودم پسرم اوایل ک محل کار مون کت و شلوار میپوشیدم هی پیرهنم از تو شلوارم تیکه تیکه بیرون میزد😂 نمیدونید چه کارایییی ک نکردم چه ترفند هایی ک نزدم ولی بعد یه مدت حرفه ای شدم...یه مدت سر تون بزارید حرفه ای میشید من ک تا حالا خانم چادری نامرتب ندیدم شمام قطعا بهترینی ان شا الله که  موفق باشید😊

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.
هردو راحته خصوصا مانتوولی حجاب رو بخاطر این دوس دارم ک خدا گفته

پس مانتو بلند بپوش حجاب کن ـ فقط چادری ها با حجاب نیستن که حجاب یعنی پوشاندن خودت 

اگــر قرار بود همه رو ببخـــشم آدم نمیشدم خـــدا میشدم ڪینه ای نیستم اما آلزایمر هم ندارم 👌
چیزی که من فهمیدم از حرفات اینه که شما بیشتر به سمت غیر مذهبی تمایل داری  این کششت به سمت مذهب ...

یجورایی برعکس گفتین

کششم ب سوی مذهب درونیه،ولی اطرافیانم ،دوستام، خانوادم چون مذهبی نیستن باعث میشه منم ب اون سمت کشیده بشم

چیزی که من فهمیدم از حرفات اینه که شما بیشتر به سمت غیر مذهبی تمایل داری  این کششت به سمت مذهب ...

برعکس ایشون رومذهبی بودن تمایل دارن ولی جو خانواده ودوستانشون اینجوریه که گاهی اونطرفی میرن🙃

ببخشید من 16 سالمه، خیلی راحتم با یه کلاه و پیراهن برم ون و قران رو میخونم حس خوبی نمیگیرم،یعنی خوشم نیومد هر کاری کردم. 

طبیعیه؟  این الان یعنی ذاتم بده؟  :'

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
شما خودتون یه بِرَند هستید...الگو هستید...نیاز نیست شبیه بقیه باشید خاص باشید همونی ک دل توک قبولش م ...

اتفاقا ی مدت تو محل کارم مقنعه با حجاب زدم ولی از بس وسواس داشتم ک کج واینسته،دوباره بی حجاب زدم

حجاب داشته باش و نماز و روزه هم بخون.اگه سختته چادر داشته باشی خب بدون چادر با حجاب باش.در ضمن ایمان مخالف شادی نیست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
یجورایی برعکس گفتین کششم ب سوی مذهب درونیه،ولی اطرافیانم ،دوستام، خانوادم چون مذهبی نیستن باعث میشه ...

کشش به سمت مذهب اگه درونی باشه جایی برا شک نمیزاره 

ولی شما هنوز دو دل هستین 

برا همین میگم این سمتی نیستین 

فقط دیدگاه مثبتی به مذهبیا دارین 

مثلا من خودم یه بازه ی زمانی رو بیشتر رو ادیان تحقیق میکردم و زیاد اعتقادی به مذهب نداشتم ولی همچنان حجاب رو داشتم 

چون مذهبیایی که تا اون دوره دور و برم خودم(دور و بر خودم نه مسئولین و یا یسری مذهبی نماها ) دیده بودم یه ارامش خاصی داشتن و تو ذهنم شرطی شده بودم که اگه حجاب باشه ارامشم هست 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان