2777
2789
عنوان

حجاب یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 69 پست

اسی جان یکبار برای همیشه بشین فکرکن خودت باش من دوستی داشتم خدارحمتش کنه کلن اعتقادی،به حجاب نداشت سرلخت راه میرفت خانواده شوهرم روسریشون روی پیشانیشون رومیگیره من باهمه جورادمی میگردم ولی چه توخیابون چه حرم امام رضا چه مسجدومدرسه و۰۰۰ همه جا ظاهرم یکجوره حالا بزار یکی بگه امله یکی بگه سست حجابه خودت مهم باش براخودت بقیه رو ول کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ی مدت تو محل کارم مقنعه با حجاب زدم ولی از بس وسواس داشتم ک کج واینسته،دوباره بی حجاب زدم

شیطون وسواس فکری براتون ایجاد کرده بوده دیگه...یکی از مریضی هایی ک مردم دچارش میشن همین وسواس فکری هستش خیلییییی ام بده دست میبره تو غسل نماز وضو همه چیییی...تو گوگل سرچ کنید سخنرانی استاد فاطمی نیا در مورد وسواس ...مشکل تون حل میشه ان شاالله 

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.
ببخشید من 16 سالمه، خیلی راحتم با یه کلاه و پیراهن برم ون و قران رو میخونم حس خوبی نمیگیرم،یعنی خوشم ...

یه چی بگم یه بار چادر بپوش حجاب بگیر برو بیرون..ببین چه حسی داری..من که رو ابرا بودم😅 چرا فکر میکنی ذاتت بده؟ اینکه اوایل خوشت نمیاد وسوسه ی شیطانه که اینجوری احساس میکنی که نخونی بهتره..مثلا اوایل که میخواستم نماز شب بخونم سختم بود نصف شب بیدار شم. ولی کم کم شد یه لدت یه آرامش

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

کشش به سمت مذهب اگه درونی باشه جایی برا شک نمیزاره  ولی شما هنوز دو دل هستین  برا همین م ...

والا دوس دارم با حجاب باشم،چادری باشم 

گاهی هم چادر سر کردم چون با حجاب و با خدا بودن همیشه آرامشم بیشتر بوده

ولی از طرفی خانوادم وقتی چادر سر میکنم یا باحجاب گاهی حتی مسخره میکنن،دوستامم بیحجابن،نمیدونم اصن شاید حرف شما درست باشه فقط میدونم این وسط گیر کردم

اتفاقا ی مدت تو محل کارم مقنعه با حجاب زدم ولی از بس وسواس داشتم ک کج واینسته،دوباره بی حجاب زدم

عزیزم میتونی طلق روسری بزنی با یه گیره ی روسری سفت ببند دیگه کج نمیشه.. البته من انواع طلق گرفتم تا یکیش خوب بود برام..

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببخشید من 16 سالمه، خیلی راحتم با یه کلاه و پیراهن برم ون و قران رو میخونم حس خوبی نمیگیرم،یعنی خوشم ...

ذاتت بد نیست، تو این سن که هستی این تیپ زدنت طبیعی هست.ولی با هر کسی دوست نشو و هر کاری نکنی که به اینده و شخصیتت اسیب بزنه. منظورم رفتارهای پرخطر نوجوانان هست.

در مورد اسلام هم مطالعه کن مطمین باش به دینت علاقه مند میشی و مسیرتو انتخاب میکنی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
یه چی بگم یه بار چادر بپوش حجاب بگیر برو بیرون..ببین چه حسی داری..من که رو ابرا بودم😅 چرا فکر میکنی ...

هر بار میپوشم گرمم میشه، بهم نمیاد و واقعا بی ریخته: 

_برای من ها،  وگرنه کلی ادم حجاب دارن و زیبان _

اخه طرز رفتارم تو خیابون اینطوریه که هندزفری تو گوشمه و تند تند راهمو میرم،  اگه حجاب واسهاینه که تیکه نشنوم،  خب من تا حالا کهنشنیدم: 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
یه چی بگم یه بار چادر بپوش حجاب بگیر برو بیرون..ببین چه حسی داری..من که رو ابرا بودم😅 چرا فکر میکنی ...

اتفاقا خیلی ها بهم گفتن برای اینکه ذهنت رو اروم کنی یا مدیتیشن کن یا نماز بخون 

نمیدونم: 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
شیطون وسواس فکری براتون ایجاد کرده بوده دیگه...یکی از مریضی هایی ک مردم دچارش میشن همین وسواس فکری ه ...

یچیزی هم هس وقتی با حجابم فکر میکنم مردم طور دیگ هی در موردم فک میکنن،یا پسرا از بیحجابا و معمولا بیشتر خوششون میاد ،  

ذاتت بد نیست، تو این سن که هستی این تیپ زدنت طبیعی هست.ولی با هر کسی دوست نشو و هر کاری نکنی که به ا ...

نه واقعا اصلا  تو کلاسمون تا حالا یه دختر کار مسخره و بی فکرانه ای نکرده 

_ جز اینکه زنگ تفریح از لپتاپ مدرسه اهنگ بذاریم_

دغدغه همهدرسه: 

هر بار میپوشم گرمم میشه، بهم نمیاد و واقعا بی ریخته:  _برای من ها،  وگرنه کلی ادم حجاب دا ...

خندم گرف گفتی بی ریخت میشی۰😂😂😂😂😂 منم تند تند را میرم چه ربطی داره از چادرایی که راحت تره مثل عربی لبنانی میتونی استفاده کنی...بعد حجاب فقط برای تیکه نشنیدن که نیس.. انگار یه حصار امن دور خودت میکشی...که نگاه منفی آقایون و  انرژی منفیشون جذبت نشه....

یچیزی هم هس وقتی با حجابم فکر میکنم مردم طور دیگ هی در موردم فک میکنن،یا پسرا از بیحجابا و معمولا بی ...

مردم(کسایی که سالم هستن مسلمان هستن) میگن چه خانم متشخص وبا خدایی هستش البته این حرفم بستگی به نوع رفتار تون داره...بعدم همهههه باید ازتون خوششون بیاد به جز خدا؟به جز امام زمان عج که انقدرررر شمارو دوست دارن و برای این که کمتر ضربه بخورسد گفتن با حجاب باشید...ببین امام زمانت اگر چی بپوشی درباره ات چی فکر میکنه همون کار درسته هموووون کار و بکن

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.
برعکس ایشون رومذهبی بودن تمایل دارن ولی جو خانواده ودوستانشون اینجوریه که گاهی اونطرفی میرن🙃

پایین تر تو یکی از کامنتا یکم از تجربیات خودم گفتم 

دلیلی که من میگم کشش ایشون سمت مذهب نیس بخاطر دودلیشونه 

مثلا خیلیا نماز میخونن ولی خب اسلامو قبول ندارن 

حالا چرا نمازو ول نمیکنن این دسته ادما؟

چون حس میکنن هیچ راه دیگه ای به جز نماز برای ارتباط با خدا بلد نیستن 

یجورایی حس میکنن همون کلمات عربی که تو سوره های قران هست خاصیت جادویی تری نسبت به مکالمه عادی با خدا دارن .

درواقع حس میکنن اینکه به زبون خودشون با خدا صحبت کنن خیلی ساده و بی شیله پیلس و اثر کمتری داره .

خیلیامون تو حالت عادی خیلی چیزا از خدا به زبون خودمون میخایم ولی وقتی یه چیز مهم تر میخایم مستقیم میریم سر نماز 

ایشون الان باید فکر کنه ببینه اگه جایگزینی برای نماز وجود داشت بازم نمازو انتخاب میکرد؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان