من روزه گرفتم روز اول ماه رمضان بعد خوب بودم سحری هم برنج و خورش مرغ خوردم انقد حالم بدشد معدم فقط سوزش داره نمیتونم چیزی بخورم یه دل پیچه بدی دارم انگار ی گازی تومعدمه و همش هواس همش احساس ضعف دارم ولی هیچی نمیتونم بخورم باز دوروز روزه نگرفتم امروز روزه گرفتم سحرپاشدم یه غذای سبک ماست و پنیر خوردم الان انقدر سوزش داره و یه گازی تومعدمه که ببخشید دلم میخواد استفراغ کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پنیر و ماست هردو برای معده مضر هستن سردیجات نخور احتمال زیاد ریفلاکس معده داری انگار میخوای عاروق بزنی ولی نمیتونی؟
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
ریفلاکس داری قبل از اینکه حاد بشه ی دکتر برو پیش متخصص گوارش برو دختر من دوساله درگیره درد وحشتناکی داره ۶ ماه نشسته میخوابید ک اسید معده گلوش رو نسوزونه حتما دکتر برو وسبک غذاییت رو اصلاح کن سردیجات لبنیات نوشابه وچای ممنوع کن
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم