2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

97 بازدید | 8 پست

سلام خانما من مجردم تا حالا سابقه نداشتم پریود عقب بیفته الان ده روز عقب افتاده سینه هام درد میکنه ولی پریود نمیشم زعفرون کلی جوشانده دیگ خوردم بی فایدست عفونت هم ندارم 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم موقع بهار که میشه احتمال عقب افتادن پریود هست من خودمم همین طورم 

خودمم احتمال تغییر آب و هوا رو میدم خیلی نگرانم کرده 

منم بعضی وقتا عقب می افته چیز عادیه هورمون زنونه ست ولی بعد که پریود بشی زیاد درد میکشی الان من پریو ...

من پریودی زیاد درد ندارم‌ ولی به شدت قبلش بداخلاق میشم حجم خون پریودیمم زیاده فک کنم بخاطر همینه ک درد ندارم‌ 

من پریودی زیاد درد ندارم‌ ولی به شدت قبلش بداخلاق میشم حجم خون پریودیمم زیاده فک کنم بخاطر همینه ک د ...

آره اگه زیاد ازت خون بیاد معمولا درد نداری ولی نگران نباش پریود میشی طبیعیه این موضوع

برو دکتر چک کن خودتو حتما  ولی خوب طبیعی هست که عقب جلو بشی

از 11 سالگی پریود میشم هیچ وقت تو این 11 سال برام پیش نیومد همچین چیزی الان ک دیگ اخرای ساله دیگ باید بعد از عید برم متخصص

ببین میام میرینم سر قبر ننت و هفت جد و آباد بیشرفت یه بار دیگه دهن مسترابت رو باز کنی گوه پس بدی بیرون

هرزه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)