2777
2789
عنوان

میخام خودمو دار بزنم جایی دعوتم ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم...میگن وقتی چشم گرم میشه و می‌خوابه ...ک و ن پامیشه میره کدخدایی....عادیه و شما سخت نگیربخودت. ...

خدا خیرت بده انقد خندیدم دل درد گرفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما میگیم بادی بود و راهی داشت با کسی کاری نداشت😂

منم قبلنا این مشکلم بود اصلا دوست نداشتم جایی شب بمونم الان بدتر شده مشکلم اینه از خواب بلند میشم سریع باید برم دستشویی کنترل خودمو از دست دادم گاهی هم دو سه بار باید برم یعنی اگه کسی دستشویی باشه فاتحه من خونده است الان چهار ماهه اینجوریم بابت این مشکلم خیلی ناراحتم پولم ندارم برم دکتر 😔

ایقد خاطره باد و بو دارم ک اگه بگم سایت شیمیایی میشه

بذار من یکی تعریف کنم

دوستم میگفت خواهرم میخواد بیاد خونمون فقط همین الان بگم خیلی راحت میگوزه تو جمع یهو جا نخوری بعد ک خواهرش اومد خیلی باکلاس و چیتان فیتان کمی ک حرف زدیم یهو دیدم با صدای بلند یکی ول کرد به روی خودم نیاوردم یهو دیدم پا شد رفت اونور کار داشت یکی دیگه هم زد جالب اینه برادر شوهر خواهرش گفت باز ول کردی😐

بگو تو رو خدا🤣

تو داروخانه بغل بخاری یه چ وس زدم و سریع جامو عوض کردم...شلوغ بود.. خیلی افتصاح بود بوش...یه پسر از در اومد داخل داروخانه و دردماغش گرفت و گفت اه اه لعنت ب شیر مادرت انگار ریدن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای بازم بگو

رفتم خونه داداشم...ایقد باد داشتم ک داشتم منفجر میشدم...چکارکنم چکارنکنم بچشون گرفتم بغل..‌۶ماهشه...شروع کردم ب ول دادن...زن داداشم گفت الی جون بچه رو بده کثیفت نکنه انگار کثیف کرده...

رفتم خونه داداشم...ایقد باد داشتم ک داشتم منفجر میشدم...چکارکنم چکارنکنم بچشون گرفتم بغل..‌۶ماهشه... ...

چقدر تو باحالی😂😂😂😂😂😂😂

حالا من باسنم خیلی با شخصیته تو جمع و مهمونی خیلی ساکته اما به یکی از خواهر شوهرام حساسه هروقت اون پیشم بخوابه چشام ک گرم میشه میره کدخدایی🤣نمیدونم چرا

ببین اگه تو توی جمع نگوزیدی من تاعمر دارم دیگه نمی‌گوزم. باسنت رو چش زدی ...چش هرکس برا خودش شوره...

وای نگو تو رو خداااااا فردا براش اسپند دود میکنم ک چشم نخوره

چقد دوستمو اذیت کردم میگفت خانوادگی صدای گوزشون خیلی بلنده طوری ک رفت دسشویی من صدای تلویزیونو زدم بالا ک راحت باشه خودش گفت اینا جلوی صداشو نمیگیره و واقعا همینطور بود سمفونی های بتهوون پیشش کم میاورد لامصب انگار اپرا اجرا میکرد بعد من رفتم دسشویی اون منتظر بود اما صدا نداشت کلی سوژش کردم