2777
2789
عنوان

میخام خودمو دار بزنم جایی دعوتم ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 66 پست
وای نگو تو رو خداااااا فردا براش اسپند دود میکنم ک چشم نخوره چقد دوستمو اذیت کردم میگفت خانوادگی صد ...

وقتی میزنم ایقده نفسم حبس میکنم ک طول بکشه ک اگه برم برا تست غواصی حتمن قبول میشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🤣🤣🤣🤣 نمیتونی نگهش داری؟ 

۱بار تصمیم گرفتم ترک گوز کنم..‌تا ظهر نگهش داشتم...مامانم تواشپزخونه بود...یهو در رفت ...پشت سرهم میومد...مامانم گفت صدای موتور پسرهمسایه میاد برم تذکر بدم بهش

۱بار تصمیم گرفتم ترک گوز کنم..‌تا ظهر نگهش داشتم...مامانم تواشپزخونه بود...یهو در رفت ...پشت سرهم می ...

خدا لقدت نکنه😂😂😂😂😂😂

ببخشید ک میپرسم باسنت بزرگه؟آخه شنیدم اونا ک باسنشون بزرگه نمیتونن نگه دارن

۱بار تصمیم گرفتم ترک گوز کنم..‌تا ظهر نگهش داشتم...مامانم تواشپزخونه بود...یهو در رفت ...پشت سرهم می ...

دختر عمم تو خونه بابام خواب بوده یهو ک و نش رفته کدخدایی خواهرم گفت از صداش از خواب پریده گفته چی شده؟!😰خواهرمم گفته نگران نباش بخواب دنیا امن و امانه اگه بذاری😂

خدا لقدت نکنه😂😂😂😂😂😂 ببخشید ک میپرسم باسنت بزرگه؟آخه شنیدم اونا ک باسنشون بزرگه نمیتونن نگه دا ...

نه...اندازه دفتر نقاشیه باسنم...معمولی...مقصر صد درصد معدس و ک و ن رو مظلوم گیر آورده میزاره پای این زبون بسته

نه...اندازه دفتر نقاشیه باسنم...معمولی...مقصر صد درصد معدس و ک و ن رو مظلوم گیر آورده میزاره پای این ...

دهنتو😂😂

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

از نی نی سایت یاد گرفتم وقتی رفتید مهمونی نخواستید صدای باد و بودتون بیاد بیرون دستتون رو پر آب کنید بگیرید روی مخرجتون اونوقت صداش تبدیل به قلقل ریز میشه😂😐

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

نکنی دختررررر😳یهو صدا قناری میده

مجربه خیالت راحت

ولی باید شلنگ باز باشه تو دستت آب بیاد یه سره😂

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن