2777
2789
انشالله خدا شفا بده ما هم ی سرطانی داریم تو خونه انشالله خدا همه مریضارو شفا بده

یه ماهی میشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
سرطان بدخیمه ولی خوشبختانه از اون سرطان هایی هست ک کشنده نیس یعنی طول عمرش نسبت ب بقیه سرطان ها بیشت ...

دقیقا اینارو به ما هم گفتن ولی باز استرس داریم 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر روحی ساپرتش کنین ولی میگم از اون مدل سرطان هایی هست ک زود آدمو از پا در نمیاره 

روحیه ش خوبه خداروشکر 

دقیقا اینارو به ما هم گفتن ولی باز استرس داریم 

استرس ک طبیعیه بلاخره ی بیماری ک کلا درگیر میکنه همه‌رو

معمولا اول شیمی درمانی میدن ک توده کوچیک شه و بعد اون قسمت روده رو بر میدارن و بستگی ب وضعیت دار۶ ادامه روند درمان ممکنه ی مدتی روده رو بیارن رو شکم

استرس ک طبیعیه بلاخره ی بیماری ک کلا درگیر میکنه همه‌رو معمولا اول شیمی درمانی میدن ک توده کوچیک شه ...

خانمی شما جزو کادردرمانی؟

بله

گلم شماتجربه مشابه دارین که بدخیم باشه و به درمان جواب بده؟

گلم شماتجربه مشابه دارین که بدخیم باشه و به درمان جواب بده؟

بله برا همین دارم میگم ک بهبودی خوبی داره و مرگ و میر کمتری دارد سرطان های روده معمولا بدخیم هستن روند درمان رو زودتر شروع کنین تا گسترش بیشتری نداشته

بله برا همین دارم میگم ک بهبودی خوبی داره و مرگ و میر کمتری دارد سرطان های روده معمولا بدخیم هستن رو ...

مرسی گلم 

عزیزم بیمارتون خوب شدن؟

بله خوبن خداروشکر،درحال شیمی درمانین

سلام عزیزم حال مادر چطوره؟ شیمی درمانی که اذیتش نمیکنه؟ زندایی منم بیمار شده به همین ادنوکارسینوما د ...

سلام خانمی چرا خیلی اذیت میشه الانم یه پاش ورم کرده زانوهاش ورم داره خدابهش رحم کنه خواهشا براش دعاکنید ،خدا به زندایی شماهم رحم کنه و لباس عافیت بپوشه 🙏