2777
2789
سلام خانمی چرا خیلی اذیت میشه الانم یه پاش ورم کرده زانوهاش ورم داره خدابهش رحم کنه خواهشا براش دعاک ...

انشالله خدا دلتون را شاد کنه.و دل مارو هم همین طور.خداوند تمامی مریض هارو شفا بده.

زندایی منو کنار کتفش پورت گذاشتن .مادر شما چطور؟ 

انشالله خدا دلتون را شاد کنه.و دل مارو هم همین طور.خداوند تمامی مریض هارو شفا بده. زندایی منو کنار ک ...

عزیزم ایشون مادرهمسرم هستن البته فرق نمیکنه مثل مادرخودم میمونه ،سرطان زندایی شما روده بزرگه؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایشون مادرهمسرم هستن البته فرق نمیکنه مثل مادرخودم میمونه ،سرطان زندایی شما روده بزرگه؟

ببخشید دور از جون مادر خودتون....بله گلم روده هست و متاستاز به کبد. ادنوکارسینوما تمایز یافته

ببخشید دور از جون مادر خودتون....بله گلم روده هست و متاستاز به کبد. ادنوکارسینوما تمایز یافته

الان درچه مرحله ای هستن شیمی درمانی میشن؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
امروز اولین جلسه ی شیمی درمانی رفتن

به امید خدا ،خداخودش همه مریضا رو شفا بده🤲