2777
2789
عنوان

ب نام تنها خدای یگانم 🌱ب نام الله🕋

2198 بازدید | 194 پست

سلام

هر سوالی ک داشتین در مورد تاپیک های قبلم

اینجا میتونید بپرسید 

جواب میدم 

🧚‍♀️🤍

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
من نخوندم برای افسردگی راهکار معنوی داری ؟

بله عزیزم

واسه هر چیزی 

اگه انجام بدی 

انقدر حالت خوب میشه انگار تازه ب دنیا اومدی 

و تازه میخوای زندگی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ي ذكر ميشه براي ازدواج با كسي كه دوسش دارم بگي

حتما عزیزم 

ذکری برای ازدواج هست بسیار مجرب. اگه خدا واست اون فرد رو بخواد با این ذکر صدرصد میرسی 

اگه نه بازم با این ذکر ازدواجت ب امید خدا حتما انجام میشه 

اول باید تاپیک قبل رو بخونی انجام بدی 

بیایی تا ذکر بگم‌

حتما عزیزم  ذکری برای ازدواج هست بسیار مجرب. اگه خدا واست اون فرد رو بخواد با این ذکر صدرصد می ...

اسي جون ما قران داريم ترجمه نداره متاسفانه چيكاركنم فقط عربي نوشته بدون ترجمه ست

گلم ميشه بگي الان 

عزیزم اون ذکر اینجوری انجام نمیشه حتی اگه ۱۰ سال بگی 

فایده نداره 

باید اول اینارو انجام بدی بعد از انجامش بهم بگو تا بگم 

ذکر مخصوص رو
: بنام خالق نور با سلام بزرگوار اگر گوش ب عرایضم دهید یقین داشته باشید آرزو های شما در زندگیتان متجلی میشود قران را ب مدت ۱۵ روز بخوانید اگر واقعا فرصت ندارید میتوانید تا ۲۵ روز قران را ختم کنید
قران را ب زبان مادری بخوانید هر زبانی ک بهتر مسلط هستید اگر فارسی دوس داری فارسی بخوانید
از ابتدای قران بخوانید تا انتها .اگرپریود شدید اشکالی ندارد وضو بگیرید و قران را بخوانید و اعجاز خداوند در زندگیتان ببینید در مدت خواندن قران ۲۰۰۰ مرتبه ذکر الله غفور بگوید مثلا صبح قران بخوانید شب ذکر بگید ب قبرستان نروید ک امواج طلسمات و جادو جذب میکنید و لباس سیاه نپوشید ک امواج منفی جذب میشود اگر جنب شدید حتما غسل کنید و بعد قران را بخوانید .لاک و کاشت ناخن و تتو مانع از وضو گرفتن نیست میتوانید راحت وضو بگیرید و یا غسل کنید
قران را ب صورتی بخوانید ک صدای خودتان را بشنوید در موقع خواندن قرآن لزومی ب حجاب کامل نیست
مهم خواندن قرآن است ارتباط مسقیم با خدای خودتان اگر دعا دارید یا طلسم ب دریا بیندازید مجالس غمگین نروید تا انرژی منفی جذب شما نشود .
ب خدا و کتاب خدا اعتماد کنید و ب خودش متوسل شوید

شلوار مشکی ام اشکال داره ؟

همیشه نپوش . گاهی باشد اشکالی ندارد کلا مشکی خیلی امواج منفی جذب میکنه 

مهم فقط خواندن قرآن ب فارسی هست