2777
2789
عنوان

دیگه اعصابم نمیکشه مادری کنم

405 بازدید | 13 پست

اعصابم‌خورده حوصله بچه داری ندارم هربار که گریه میکنه جیغ میزنه دلم میخواد خودمو بکشم انقد همه چی رو مخمه دلم میخواد وقتی خرابکاری میکنه بزنمش ولی نمیتونم 

انقد نگید بچس میدونم طبیعیه ولی من اصلا نمیتونم بچه رو تحمل کنم چندوقته دیوونه شدم حوصله بچه داری ندارم

باید بهش غذا بدم پوشکش کنم مرتب گند میزنه رو لباساش منم عصبی میشم بچه کثیف بشه ده بار باید لباساشو عوض کنم یه برس بگیرم دستم موهاشو مرتب کنم چون عصبی میشم وقتی نامرتبه😭 غذا که میخوره خودشو کثیف میکنه باید ببرمش حموم اعصابم نابود شده

نگید چرا بچه اوردی من اصلا نمی‌خواستم بچه دار بشم قصد داشتم ختم بارداری بدم ولی قسمت اینجوری شد کاش مادر بودن مرخصی داشت خیلی خسته ام شوهرم کمکم نمیکنه  مادر شوهرمم خوشم نمیاد بچه رو بزارم پیشش بدتربیتش می‌کنه مادر خودمم ازم دوره توروخدا دلداری بدید روانی شدم

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

پرستار بگیر

چند ساعتی در روز

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ی وروجک دوساله دارم بله واقعا سخته ولی تو هم ب خودت سخت گرفتی بچه اگه گاهی نامرتب هم باشه اشکالی نداره واقعا

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خسته نباشی عزیز.

مامانا موقع اقدام و لذت بردن به این چیزا فکر کنید و خیلی چیزای دیگه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

خسته نباشی عزیزم کم کم بزرگتر میشه دیگه اذیتاش کمترم میشه....‌الان باید حاله اون خانومی که بچشون بدون اطلاع رفتن عقد کردن رو فهمید این همه زحمت میکشی بزرگ میکنی بعدم اینجوری جوابتو بده

خسته نباشی عزیز. مامانا موقع اقدام و لذت بردن به این چیزا فکر کنید و خیلی چیزای دیگه

نوشتم قصد بچه‌دار شدن نداشتم . دقت کنید !!

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بابا ازکجا معلوم حالا اونم شرایط خاص خودش داره زیر پای همه نیس

قبلا درک نمیکردم ولی الان لا وجود دوتا بچه این جمله رو درک میکنم واقعا ادم خسته میشه از لحاظ روحی و جسمی

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ادمیزاد به هیچی قانع وراضی نیس حالا اگه بچه دارنمیشدی میومدی میگفتی خسته شدم چرا خدانمیده شکر کن همه ایطور سختیارو دارند دیگه زندگی همینه تازه بچه که شیرینه 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم