2777
2789
عنوان

شماجای من بودین چیکارمیکردین؟

291 بازدید | 28 پست

اقامن یه ادم فوق درونگرام

بخاطرهمین خیلی ادماباهام نمیجوشن  و دوست خاصی ندارم

اماموضوع اینه که من توخونمونم نمیتونم حرف بزنم

مثلا اگر درمورد یه پسری نظر بدم پدرم به مادرم میگه اره این سرش جایی گرمه وفلان

یا اگر حرفی به مادرم بزنم میگه توتیکه انداختی و فلان منظورداشتم 

بخدابغض دارم اخه من باکی حرف بزنم ؟دلم گرفته چرااخه!🥲

لایک نکن 

خب عزیزم واقعا تعجب داره حرف نزنی نزنی یدفعه بگی فلان پسره اینطوریه

از در و دیوار حرف بزن یواش یواش عادت میکنن

(تجربم ثابت کرده راجب پسرا با خانوادم حرف نزنم)

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانممم.بیا دوست خودم شو. منم درونگرا هسم..شاید بخاطر اینکه انقد درک نشدیم درونگراشدیم ترجیح ب انزوا و دوری از آدما دادیم.کاش وقتی میدونن درونگرا هسیم اذیتمون نکنن بذار حال خودمون باشیم همینی ک هسیم قبولمون کنن

خب عزیزم واقعا تعجب داره حرف نزنی نزنی یدفعه بگی فلان پسره اینطوریه از در و دیوار حرف بزن یواش یواش ...

من الان به خاهرم گفتم باید روزه بگیری مامانم میگه اره تو منظورت ایته فرداغذانداریم و من مگه نوکرم غذادرست کنم واقعامشکل ازمنه؟

لایک نکن 

پدر منم خیلی حساسه تا حالا نذاشته یه پشه نر هم اطرافم باشه از این‌رو هیچ وقت حتی در مورد بازیکن پسر هم نظر نمیدم

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

جانممم.بیا دوست خودم شو. منم درونگرا هسم..شاید بخاطر اینکه انقد درک نشدیم درونگراشدیم ترجیح ب انزوا ...

اره بس که حرف زدم مسخرم کردن اینطور اذیتم کردن منظور بیخودگرفتن اینطوری شدم

لایک نکن 
خب عزیزم واقعا تعجب داره حرف نزنی نزنی یدفعه بگی فلان پسره اینطوریه از در و دیوار حرف بزن یواش یواش ...

ن میدونی انقد حرف نمیزنیم نمیزنیم هرچیزی نظر نمیدیم دخالت نمیکنیم .وقتی ی حرفی ازدهنمون دربیاد با منظور دگ برداشت میکنن.میبینی ادمای پرحرف شوخ طبع هرچی ب زبون میارن حتی اگ میون حرفاشون فش بدن کسی ب دل نمیگیره میکن اینکه چیزی نگف اخلاقشه.ولی امان اگ ی ادم کم حرف چیزی ب زبون بیاره همه جبهه میگیرن ک اره حتما منظوری داشتی این حرفو زدی.بارها سرم اومده این جریانات.طفلی استاتر رو درک میکنم چی میگه 

اخه سر یه حرف همچین بکنن درسته؟

اصلا درست نیست واقعا آدم اذیت میشه 🙁

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

ن میدونی انقد حرف نمیزنیم نمیزنیم هرچیزی نظر نمیدیم دخالت نمیکنیم .وقتی ی حرفی ازدهنمون دربیاد با من ...

واقعاحرف دلم زدی من اگر شوخی کنم که محشر کبری میشه 

اخه شخصیتمه چیکارکنم خب همم من ی ادم بداخلاق مغرورمیدونن

لایک نکن 
من الان به خاهرم گفتم باید روزه بگیری مامانم میگه اره تو منظورت ایته فرداغذانداریم و من مگه نوکرم غذ ...

عزیزم تو مقصر رفتار اونا که نیستی

بیخیال باش یکم ،اولش خیلی سخته که بی تفاوت باشی ولی بعدش عادت میکنی

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام