2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم اما نمیدونم اصلا من کاندیدای این عمل هستم یا نه شما میدونین به چه صورتیه؟

من مامانم انجام داده این عمل و بخاطر بزرگ بودن سینه کمرد درد میشد برای همین دکتر بهشون پیشنهاد کرد ماموپلاستی انجام بده که به غیر از کوچک کردن حجم لیفت هم انجام میدن

من مامانم انجام داده این عمل و بخاطر بزرگ بودن سینه کمرد درد میشد برای همین دکتر بهشون پیشنهاد کرد م ...

دقیقا منم مشکلم همینه بعد از دومین بچم اصلا خیلی هم افتادگی دارم هم سایزم مشکل داره خطرناک نیست؟ 

دقیقا منم مشکلم همینه بعد از دومین بچم اصلا خیلی هم افتادگی دارم هم سایزم مشکل داره خطرناک نیست؟&nbs ...

ببینید من نمیدونم برای شما در چه حد اما مامان من گردن درد شدید داشت مدام و اینکه پزشک متخصص قبل از عمل همه موارد رو بررسی میکنن که مشکلی نباشه اما اینکه میگن باعث سرطان میشه اینجوری نیست دکتر خودشون تو دوره های مختلف پیشنهاد غربالگری میدن

چه خوب بیمه قبول میکنه هزینه عمل لیفت رو؟

بعضی بیمه‌ها ممکن است هزینه‌های مربوط به جراحی‌های ترمیمی را پوشش بدن ، اما جراحی‌های صرفاً زیبایی‌شناختی معمولاً تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیره اما باز قبلش حتما از بیمتون سوال کنید

ممنونم مامان شما پیش کی جراحی کردن؟ تهران هستید؟

بله تهران با دکتر مهدی جعفری فوق تخصصی جراحی پلاستیک هستن به خصوص جراحی های زیبایی سینه  من یکی از دوستای خودمم قبلا پیششون پروتز گذاشته بود