یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عزیزم اما نمیدونم اصلا من کاندیدای این عمل هستم یا نه شما میدونین به چه صورتیه؟
من مامانم انجام داده این عمل و بخاطر بزرگ بودن سینه کمرد درد میشد برای همین دکتر بهشون پیشنهاد کرد ماموپلاستی انجام بده که به غیر از کوچک کردن حجم لیفت هم انجام میدن
دقیقا منم مشکلم همینه بعد از دومین بچم اصلا خیلی هم افتادگی دارم هم سایزم مشکل داره خطرناک نیست؟&nbs ...
ببینید من نمیدونم برای شما در چه حد اما مامان من گردن درد شدید داشت مدام و اینکه پزشک متخصص قبل از عمل همه موارد رو بررسی میکنن که مشکلی نباشه اما اینکه میگن باعث سرطان میشه اینجوری نیست دکتر خودشون تو دوره های مختلف پیشنهاد غربالگری میدن
بعضی بیمهها ممکن است هزینههای مربوط به جراحیهای ترمیمی را پوشش بدن ، اما جراحیهای صرفاً زیباییشناختی معمولاً تحت پوشش بیمه قرار نمیگیره اما باز قبلش حتما از بیمتون سوال کنید