2777
2789

سلام.خسته نباشین بانو

هممون دلگیریم.شوکه شدیم.راستش انتظار نداشتیم وضع اینجوری شه.بهمون گفتین برمیگردین یه جور بهتر!یه جور بهتر این بود؟اگه میدونستیم اینه میگفتیم نرید اصلا😐

همه میدونیم برای این تغییر کلی زمان و هزینه صرف شده.انتظارنداریم همینجوری به امان خدا رهاش کنین و برگردیم به ورژن قبلی.میدونیم تغییر همیشه اولش سخته.قبول داریم باید صبر کنیم تا عادت کنیم ولی خوب متاسفانه مشکل اینجاست که این ورژن بدون اغراق 90 درصد مشکل داره.شما هم قبول کنین 90 درصد طراحی جدید شکست خورده.باید خیلی بیشتر از اینا روش کار بشه.به نظرم با یک روز و دوروز کار به جایی نمیرسه

شاید چند مورد از امکانات جدید جالب و کاربردی باشه اما قالب سایت اکثر کاربرا رو دلزده کرده.

اگه واقعا امکانش هست چند وقتی دقیق و اصولی روی سایت جدید کار کنین و تا اون زمان ورژن قبلی رو برگردونین

ما همه ازتون انتظار پاسخ گویی داریم.دوست داریم یه جواب قانع کننده ازتون بشنویم.دوست داریم بدونیم وضعیت سایت تا چه زمانی به این شکل باقی می مونه

خانوم تهرانی ما داریم دوستامونو از دست میدیم و این واقعا غیرقابل تحمله.خواهش میکنم درکمون کنین

هممون منتظر یه جواب از سمت شما هستیم

ممنون

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک مینا جان👍🏻👍🏻👍🏻

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

به نظر من بهترین اعتراض نیومدن به سایته. وقتی بازدیدشون کم بشه خودشون متوجه میشن باید گوش کنن. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

قبلا کاربرها با تغییرات قبلی سایت کنار اومدن

الانم فکر میکنن بازم کاربرها کنار میان

در حالی که این دیگه ربطی به عادت نداره

قالب جدید واقعا مشکل داره

از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"

مسخره کردن انگار نه انگار ما کاربر این سایتیم. از دیشب 100 نفر تاپیک زدن اما دریغ از یه جواب خشک و خالی. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من تاپیک ختم زیارت عاشورا داشتم به همه گفتم از اول اردیبهشت حالا موندم چه کار کنم.واقعا دیگه اشکم در اومده

اگه اون تاپیک رو راه نمینداختم میرفتم از سایت ولی 40 نفر رو چشم انتظار گذاشتم احساس عذاب وجدان دارم

خدایا خودت کمک کن شرمنده نشم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

حتی چراغ آنلاین بودنمون نیست لایک ها عین ی پاکت نامه مسخره میاد برامون خیلی خیلی مسخره شد تو این تاپیک بیای اون یکی رو گم میکنی اسما شده عدد دم و دقیقه رمز عبور میخواد این بود ی جور بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

برمیگردیم یجور داغونتر باشد که رستگار شوید😂😂😂✌

تا شما باشید انقد از ما بد نگید😉

امضا قوم شوهر😈

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"