2777
2789
عنوان

خانوم تهرانی خواهش میکنم صدامونو بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 56 پست

قبلا همه چیز توی کادر گوشی جا میگرفت ، علاقه مندیها ، لایک ، گزارش ، امضای هر کاربر و ......

الان مدام باید انگشت روی صفحه بالا و پایین بره تا بتونی یه چیزی رو بخونی تبلیغات وسط کادر هم که معضلیه برای خودش 

یعنی اینهمه نوید یه سایت جدید رو دادید این بود نتیجه ش ، مگه قبلی چه مشکلی داشت که به هم زدید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

قرار شد2الی3روز نینی سایت تعطیل بشه ممکنه مثلا امروز تا عیب هارودرست کنن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان تاپیک های موردعلاقه کجاست ؟ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

اگه هیچ کس نیاد میفهمن باید سایت مزخرفشونو درست کنن. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

نگار تاپیک مورد علاقه چیه

همه چی از بین رفته

هرچی میخوای پیدا کنی باید بری لیست تاپیکارو بگردی

تازه اونم اگه باشه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

اون قسمت که شبیه زنگوله هستش اونجا برید اونجا لطلاعات خودتون همه چیزتونه بعد یه قسمتش تبادل نظره اونو بزنین تاپیک مورد علاقتنون انتخاب کنید

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

این چه وضعیه. همه چی قاطی شده. 

نی نی سایت قبلیو میخام همونجور داغون. بابا یجور بهتر نخواستیم😭😭😭😭

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
نگار تاپیک مورد علاقه چیههمه چی از بین رفتههرچی میخوای پیدا کنی باید بری لیست تاپیکارو بگردیتازه اونم اگه باشه

نه ازبین نرفته همون روشی که گفتم انجام بدین پیداش میکنین

والا ب خدا اونی که 309 سال خوابیده اصحاب کهف نبودن ماها بودیم آخه این همه تغیرات یهووویی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا