2777
2789
خوابش سنگینه مگه وقتی صداش میکنین بر نمیگرده سمتتون یا نگاهتون‌نمیکنه

بعضی وقتا برمیگرده بعضی وقتا نه ، ولی میشنوه چون چشاش بزرگ میشه ، نگران شنوایی نیستم ترس از چیز دیگه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی عکس العمل چی

الان زوده اون هنوز کوچولوعه ، بعدا توی بیداری تست کن مثلاگوشی لذار آهنگ با صدای معمولی پخش کنه بعد بذار سمت راستش ببینم برمیگرده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
تو دوماهگی که صدا کنی برنمیگرده هنوز خیلی زوده

ن خب وقتی تو بیداری صداش کنی برمیگرده یکم زود هست ولی واکنش نشون میده یا صدا بلند ک بشنوه پلک مبزنه و میترسه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من اینارو می‌شنوم از تعجب میمونم چی بگم 

بچه های من با صدای نفس عمیق بیدار میشدن همون آه

اگه شنوایی سنجی بردی دیگه مشگلی نیست

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

با صدا میترسه یهو دستش تکون بده؟

همیشه نه ، به بعضی صداها میپره ولی مثلا صدای قابلمه درمیارم وقتی خوابه انگار نه انگار ، یا صدای زنگ تلفن و در میاد اصلا نمیپره

پسر من حتی میبردیم چکاب برا زردیش بیدار نمیشد😁

انقدر تنبل و‌خوش خواب بود

اصلا نیازی نبود تابش بدی یا کاری کنی،،میزاشتم یه گوشه  خودش میخابید،،ساعتها خواب بود،،هیچ صداییم بیدارش نمیکرد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه من که از اول بسم الله تا الان که ۱۶ماهس 

مثل دزد تو خونه راه میریم انققققد خوابش سبکه با فندک گاز با زدن شارژ به برق بیدار میشه در خونه اروم باز میکنیم بازم پا میشه تا ۶ماه که نمیخوابید اصلا

بعضی وقتا برمیگرده بعضی وقتا نه ، ولی میشنوه چون چشاش بزرگ میشه ، نگران شنوایی نیستم ترس از چیز دیگه ...

ن ن نترس میفهممت منم بچم پی پی میکرد نگران بودم پی پی نمیکرد هم نگران بودم😂

عب نداره اون هنوز در حال رشد و تکامله ماه اول که اصلا نمیدونست کجاس از ماه دوم هم تازه داره میفهمه چه خبره 

بعدشم شیرش خورده جاش خشکه خیالش راحته واسه چی از خوابش بزنه پاشه جیغ و داد کنه خواهر من بچه رو انگولک نکن از من و تو اون سالم تره ماشالله

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها صداش میکنم برمیگرده کوچیکتر بود برنمیگشت ولی الان برمیگرده یعنی شنواییش سالمه ولی چرا تو خواب تکون نمیخوره حتی با قاشق میزنم رو قابلمه بیخ گوشش