2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم چون گفته دو سال ندیدتش اینکه گفته غلط کردم و...

ولی اگه باهم باشن خریتمم یه اندازه داره باید یه جوری که خانوادم نفهمن ازش طلاق عاطفی بگیرم تا بعد ببینم چه کنم

این چیزی که میخوام بگم قلبت رو به درد میاره و ماه رمضان هست ، خواهش میکنم از حرفم نرنج

ولی صیغه نیاز به اجازه زن نداره پس مرد جرمی مرتکب نشده

ولی اینکه الآن بچه داره از اون زن و نفقه اون بچه رو پرداخت نمیکنه گناهی هست که اصلا قابل بخشش نیست،شاید آینده اون دختر بدون پدر توی این جامعه واقعا خراب بشه

یه سوال : تو خودت بچه داری وجدانت قبول میکنه یه دختر هرگز نفهمه پدرش کیه و طعم محبت پدر رو نچشه ، خدا برای هیچکی نیاره ولی اون بچه چه گناهی کرده ، خواهش میکنم خدا رو درنظرت بیار ، شوهرت رفته با یک زن و مطمئنم دلت خون شده و زجر بدی دیدی ، منم زن هستم و می فهممت ولی خدا رو در نظرت بیار