2777
2789

پريودم پنج روز عقب افتاده بود پريود شدم 😭😭😭😭

چي كار كنم امشبم جايي دعوت دارم نميتونم نرم اعصابم خيلي خورده بگم نميام شوهرم خون به پا مي كنه 

يعني دم عيد انقدر اعصابم خورده هيچ كاري دلم نميخواد انجام بدم هيچ جا دلم نمي خواد برم😭😭😭

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل اگه قرص اورژانسی میخوردی یکم پریودت دیر میوفتاد  من برای عروسیم میخاستم پریود بشم  ...

من براي بارداري اقدام كردم خوشحال بودم عقب افتاده ولي پريود شدم گند خورد تو اعصابم

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
اکه اقدامی نخور  چون میوفته عقب بارداریت  برو دیگه  یه قرص بخور بهتر بشی برو

چي بخورم اخه چند ماهه اقدامم هر ماه ميگم ميشه نميشه كه نميشه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

من ماه قبل دو روز عقب انداختم خیلی خوشحال بودم.ولی پریود شدم.توکل به خدا

دقیقا همون روزی که من پریود شدم جاریم هم دو روز عقب انداخت و آزمایش داد و خداروشکر باردار شد.

خیلی سخت بود واسم.ولی خب میگذره

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
من ماه قبل دو روز عقب انداختم خیلی خوشحال بودم.ولی پریود شدم.توکل به خدا دقیقا همون روزی که من پریو ...

انشالله هممون مامان بشيم من هيچ وقت از خدا هيچي نخواستم نه همسر نه پول نه ثروت فقط همين يه چيز خواستم هرچي صداش مي كنم نميشه كه نميشه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
انشالله هممون مامان بشيم من هيچ وقت از خدا هيچي نخواستم نه همسر نه پول نه ثروت فقط همين يه چيز خواست ...

انشالله فروردین مامان میشی عزیزم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘