2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک پربازدید زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 44 پست

حق الله با شرایطی ممکنه بخشیده بشه ولی حق الناس در صورت رضایت طرف بخشیده میشه 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا شکی در اون نیست! ولی یه سوال وقتی میگه فاصله ی بین کفر و ایمان نمازه یعنی من نماز نخونم میبخ ...

فاصله ی بین کفرو ایمان نمازه؟نه کی گفته،شمر هم نماز میخوند،

ببین

من نه در اندازه ایم که نصیحت کنم نه جایگاهشو دارم،

ولی شمایی که خدارو قبول داری،میگی غیبته اَخه،دروغ اوفه،و.......

مطمئن باش یه روز نماز هم میخونی،

اونوقت اون نمازای قضات رو تا جایی که میتونی به جا میاری ،اونایی که نتونستی رو خدا میبخشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اگ قراره از حق خودشم بگذره ب طور کاااامل خب پس چرا حقی برای خودش قائل شده اصلا؟

میدونی چجوریه؟

مثل اینکه یه معلم برای تکلیف انجام دادن و فعال بودن دانش آموزاش جایزه بذاره 

واسه اوناییم که عمل نمیکنن یه تنبیه یا تکلیف اضافه بذاره 

بعد آخر سال احتمالا همه اونا بچه ها قبول میشن ولی اونی که همه تکالیفشو انجام داده و فعال بوده نمرش بالاتر از اونی میشه که نصفه نیمه انجام داده یا تنبیهی داشته بعضی وقتا

البته که خدا حساب کتابش خیلی فرق داره با این ولی خب میشه اینجوری مثالش زد

یه نکته جالب که اکثرا تو این برنامه بهش اشاره کرده بودن این بود که 

می‌دونستن عذابی که دارن میکشن رو خودشون با اعمالشون درست کرده بودن، در واقع اون عذاب ظاهر همون گناهی بوده که در دنیا انجام میدادن و ازش لذت میبردن و خودشون رو لایق اون عذاب میدونستن

حق الناس هم که جای خود داره، با رد مظالم و کار نیک برای اون فرد باید از بین ببریمش

اگر این کار رو کنیم، خدا با دادن نیکی به اون فرد هر طور شده راضیش میکنه، دیگه عذاب حق الناس رو نکشیم

من تو اون پربازدید هم گفتم، اینجا هم میگم شاید کمکی کرد به کسی

تصمیم گرفتم هر روز 100 تا صلوات یا استغفار به نیت رفع حق الناس از گردنم برای کسایی که به گردنم حق دارن بفرستم، شما هم انجام بدین، چون وقت زیادی هم نمیگیره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
میدونی چجوریه؟ مثل اینکه یه معلم برای تکلیف انجام دادن و فعال بودن دانش آموزاش جایزه بذاره  و ...

خیلی قشنگ توصیح دادین

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
فاصله ی بین کفرو ایمان نمازه؟نه کی گفته،شمر هم نماز میخوند، ببین من نه در اندازه ایم که نصیحت کنم ...

من اصلا منظورم این نبود دوست عزیز😐من نماز میخونم تا جایی ک جا داره حق الناس سعی میکنم انجام ندم!

شمر هم نماز میخوند درست ولی نه نماز آگاهانه و با ولایت علی و حسین(اصلااا جاش نیست بحثش باز بشه بخاطر وحدت)

نماز آگاهانه!این کلمه مهمه!این کلمه فاصله ی کفر و ایمان واقعی رو مشخص میکنه

فرقی بین نمازخون و نمازنخون نباید تو اون دنیا باشه؟من کسی ک نماز نمیخونه قضاوت نمیکنم شاید اون شخص مرتبه اش پیش خدا از من بیشتر باشه ولی خدا اگر عادله در حق الناس در واجبات ک بیشتر حق الله هم هستن عادله!

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 
میدونی چجوریه؟ مثل اینکه یه معلم برای تکلیف انجام دادن و فعال بودن دانش آموزاش جایزه بذاره  و ...

مثال زیبایی بود 👌🏻

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 
یه نکته جالب که اکثرا تو این برنامه بهش اشاره کرده بودن این بود که  می‌دونستن عذابی که دارن می ...

عزیزم بنظرتون با اینکار از عذاب دور میمونیم؟؟اگه اونا صلوات و استغفار نخوان چی ،اگه نبخشن.؟خیلی ترسناک و پیچیده شد

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
من اصلا منظورم این نبود دوست عزیز😐من نماز میخونم تا جایی ک جا داره حق الناس سعی میکنم انجام ندم! ش ...

اتفاقا همین نماز آگاهانه رو میخواستم بگم،

نمازی که رو اعمال اثر نذاره فایده نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم بنظرتون با اینکار از عذاب دور میمونیم؟؟اگه اونا صلوات و استغفار نخوان چی ،اگه نبخشن.؟خیلی ترسن ...

خدا خودش میدونه که انسان‌ها هر چقدر هم که خوب باشن بلاخره یه گناهایی دارن، یکیش همین حق الناس که خیلی سخته عذابش، بخاطر همین راه حلشم قرار داده 

رد مظالم واجبه تو دین، کسی که میمیره یه مقدار از اموالش رو باید بدن برای رد مظالم

راهش همینه عزیزم برای اون افرادی که خواسته یا ناخواسته بهشون ظلم کردیم خیرات بفرستیم

مثل همین صلوات که راحتترینشه

اگه اینکار رو کنیم خدا اون طرف رو از ما راضی میکنه، اونقدر بهش پاداش میده که راضی بشه

خدا خودش میدونه که انسان‌ها هر چقدر هم که خوب باشن بلاخره یه گناهایی دارن، یکیش همین حق الناس که خیل ...

به هر حال همینکه بیخیال نیستیم و حواسمون هست و دنبال جبران گناهمون هستیم، خدا میبخشه ان شاء الله 

خدا خودش میدونه که انسان‌ها هر چقدر هم که خوب باشن بلاخره یه گناهایی دارن، یکیش همین حق الناس که خیل ...

ممنون گلم ♥️♥️♥️

اینجا نشد لینک بزارم سرچ کن رفع حق الناس ،قشنگ توضیح داده همه مواردشو

باشه گلم مرسی