2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک پربازدید زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداازحق خودش میگذره نه ازحق الناس 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون حق الناس هست ولی بدونیم بالاخره بین بنده ای که بندگی کرده با بنده نافرمان یا بنده بی مبادلات پیش خدا فرق هست هرچند بگذره از خطاشون 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اگ قراره از حق خودشم بگذره ب طور کاااامل خب پس چرا حقی برای خودش قائل شده اصلا؟

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 
حق ‌گفتی من یکی اگه خدا جواب اینایی انقد بهم ظلم کردن نده اون دنیا واقعا بهش%میگم پس کو عدالتت ...

همینطوره عزیزم. خدا بعضی چیزا رو نمیبخشه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
نه یسری انقد بار گناه دارن همرو میرن اونور .اینجا براشون کمه

چی بگم والا هیچ کس نرفته ازونو خبر بیاره ببینیم چه جوریه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

خداوند حق الناس رو نمی بخشه عزیز دلم .

آره

حتی اگه ما ببخشیم بازم مجازات داره

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اگ قراره از حق خودشم بگذره ب طور کاااامل خب پس چرا حقی برای خودش قائل شده اصلا؟

برای اینکه قلب خدا مثل قلب بندهاش نیست، خدا کینه ای نیست،الرحم الراحمینه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همینطوره عزیزم. خدا بعضی چیزا رو نمیبخشه

یسری چیزا زور داره فرق نداشته باشی

مثلا یکی که تو تابستونم بحرفم خدا میکنه و حجاب داره گرما تحمل میکنه با کسی نداره یکی نیست

یا کسی کاهل نماز با کسی سر وقت میخونه

کلا همه چی حساب کتاب داره و فقط حق الناس نیس

یسری گناهان کبیره هم بخشیده نمیشن

برای اینکه قلب خدا مثل قلب بندهاش نیست، خدا کینه ای نیست،الرحم الراحمینه،

قطعا شکی در اون نیست!

ولی یه سوال

وقتی میگه فاصله ی بین کفر و ایمان نمازه

یعنی من نماز نخونم میبخشه؟

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع)