2777
2789

اقا من نمیخامممم😭😭😭

میگه ۵۰۰تومن ماشینمون مشتری داره. سال۹۸ خریدیم ماشینو. اینم بگم ماشین مادرمه.

بابام خودش ماشین داره . میگه ماشین مادرتو میفروشم پول می ذارم روش یکی دیگ میخرم..ولی من نمبخامم😭😭میدونم نمیخره و الکی میگع..با این تورم امکان نداره دوباره ماشین بخره برا مامانم .اعصابم خورده.

چیکارکنم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

چرا میخاد بفروشه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه جدید میخرم. نمیدونم چرا واقعا..ب پولشم نیازی نداره

خب شاید راست میگه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

خب شاید راست میگه

با این تورم ک هر روز قیمت ماشینا میرن بالا ،غیرممکنه..نمیدونم کدوم کثافتی توی سر بابام اینفکرو انداخته

با این تورم ک هر روز قیمت ماشینا میرن بالا ،غیرممکنه..نمیدونم کدوم کثافتی توی سر بابام اینفکرو انداخ ...

اره اینم هست.... خب باهاش حرف بزن 

اما در اصل مادرت باید تصمیم بگیره

احتمال زیاد میخاد بهترشو بگیره عزیزم

ولی من نمیخام😭.

این ماشینو خیلی دوس دارمم.و شایدبراتوخنده دار باشه ولی وابسته شدم بهش😭😭😭😂

اره اینم هست.... خب باهاش حرف بزن  اما در اصل مادرت باید تصمیم بگیره

مامان من تازه فعمبدع

خب شاید لازم داره 

ولی نزار بفروشه شوهر من ۷ ماهه ماشینمو فروخت قبلش میگفت دوباره میخریم ولی الان حرفاشو یادش رفته پولم دستمون اومد رفت مغازه خرید ماشینمو نخرید 

الانم دنبال طلاهامه میخواد بفروشه من زیر بار  نمیرم 

نزار خواهشا نزار

..
خب شاید لازم داره  ولی نزار بفروشه شوهر من ۷ ماهه ماشینمو فروخت قبلش میگفت دوباره میخریم ولی ا ...

من ک دوس ندارم بفرروشخ..خودش داره میفروشه..اعصابم خرابه

واقعا چرا مردا اینجورین؟ همش دنبال این هستن خانوادشونو تحت فشار بزارن

دقیییقا..الان بهس گقتم نفروش بیخودی  ماشینو.تورم بالاس تو دیگ نمیخری..بعدد میگه نه میخرممم بابااا ..ماشین صفرمدل بالا میگیرم..میدونم ک دروع میگخ.

تازه خونخ ی عموم زو هم میخادبخره.

حرف منم اصلا براش اهمیتی نداشت انگار..اینقد اعصابم خورد شوع ک دارم گریه میکنم