2777
2789
عنوان

خدایی بیاین بگین من الکی دارم گریه میکنم یا حق دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 74 پست
من تا شش ماه پیش سرکار میرفتم خیلی وضعم خوب بود الان واسه هرچیزی باید التماس شوهرمو بکنم خیلی حس بدی ...

همین که دارن و نمیدن خیلی بده انکار اضافه هستیم،ای کاش همون موقع که کار میکردی پول پس انداز میکردی واسه خودت

جدی میگین واقعا؟پس اینهمه زنایی که میگن ما ماهی دو سه تومن یا چهار پنج تومن میگیرم کیا هستن پس،من شی ...

بله عزیزم

سطح مالی هر کس فرق میکنه اگه بخوای خودتو با بقیه مقایسه کنی که ارامش برات نمیمونه الان منم باید بیام خودمو با شما مقایسه کنم که من چرا ماهی ۳۰۰ تومن میگیرم؟ یا مثلا چرا شوهرم برام مانتو گرون نمیخره و همیشه باید دنبال ارزون باشم؟ از کلی خرج و چیزایی که دلم میخواد بگذرم نه عزیزم اینجوری ارامشم به هم میخوره

شوهرم دیشب بهم گفت تو خیلی وقتا از وضع مالی مون خبر نداری منم نمیگم که اذیت نشی ولی با این حال اگه ببینم میتونم برات چیزی که بخوای و میخرم 

نمیخوام واقعا سرزنشتون کنم ولی عزیزم با این فکرا ارامش خودتو و زندگی تو از بین میبری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس نمیکنی یه ذره داری ناشکری میکنی؟ 

نه ناشکری نمیکنم چون اگه نداشت ناراحت نبودم ولی داره و نمیده ناراحتم میکنه چطور اون موقع که سرکار میرفتم هرچی درمیاوردم تقدیمش میکردم خوب بود الان که بخاطر بچه تو شکمم سرکار نمیرم باید التماسش کنم اخرش هم نمیده 

فکر کردی من ازش نگیرم چیکار میکنه؟ نگه داشته ببره بده داداشا و زن داداشا و عمه های مفت خورش 

فقط شش تومن پول نو اورده خونه واسشون پولایی هم که براشون کارت به کارت میکنه بماند 

ولی به من میرسه پول خرید عید نداره واسه چندرغاز باید التماسش کنم اگه نداشت دلم نمیسوخت 

امسال نه مسافرت میریم نه خرید میکنیم نه ارایشگاه میرم گوشی هم چون گوشیم داغون بود صدا نمیومد مجبور بود خرید بقیه پولاشم بره خرج فامیلای مفت خورش کنه انشالله پایین نره از گلوشون

بله عزیزم سطح مالی هر کس فرق میکنه اگه بخوای خودتو با بقیه مقایسه کنی که ارامش برات نمیمونه الان من ...

ببین همین که شوهرت اینجوری حرف میزنه و قبول داره که قانع هستی و ازت تشکر می‌کنه دنیا ارزش داره،ولی شوهر من دوتا شغل داره هم شرکت میره هم صنایع دستی مغازه داره،من مقایسه نمیکنم اما وقتی به این فکر میکنم که داره و نامیده برام گرون تموم میشه،همش میگم یعنی من واقعا ارزش یه دونه مانتو اضافه گرفتن ندارم

آخه از چندتا مشکل بگم،باید همین پولا رو جمع کنم هم واسه باشگاه بدم،هم عروسی داریم پول آرایشگاه بدم چ ...

خوبه همونو میده ما رو بگو هیچی نمیزاره کف دستمون...باشگاهم میری؟مگه چقدر عروسی میرید تو سال انقدر مهمه برات لباس داشته باشی؟

همین که دارن و نمیدن خیلی بده انکار اضافه هستیم،ای کاش همون موقع که کار میکردی پول پس انداز میکردی و ...

یه مقدار خودم دارم ولی وقتی اون داره چرا نباید بهم بده؟میخوام برم طلا بفروشم بدون منت تا اون باشه بدون اینکه من بگم خودش برام پول بریزه خسته شدم از التماس کردن بهش 

من که زنشم باید التماس کنم ولی دم عید میشه کل فامیلاشو به بهونه عیدی پول بارون میکنه 

خوبه همونو میده ما رو بگو هیچی نمیزاره کف دستمون...باشگاهم میری؟مگه چقدر عروسی میرید تو سال انقدر مه ...

ببین همین دوماه پیش عروسی داشتیم بخدا یه مانتو مجلسی نداشتم بپوشم برم،لباس مجلسی منظورم نیستا یه مانتوی درست حسابی منظوره که بتونم تالار بپوشم

یه مقدار خودم دارم ولی وقتی اون داره چرا نباید بهم بده؟میخوام برم طلا بفروشم بدون منت تا اون باشه بد ...

خواهرم ۱۷ سال پیش اوایل ازدواجش یه مدت خانه دار شده بود . از همسرش پول خواسته بود گفته بود نمیدم خواهرم قشنگ ظهر که همسرش خواب بوده میره سمسار میاره میگه فرش میخوام بفروشم خلاصه که ۱۷ ساله دیگه هرگز سر پول خواهرم رو اذیت نکرد البته خواهرم خودش شاغله 

یه مقدار خودم دارم ولی وقتی اون داره چرا نباید بهم بده؟میخوام برم طلا بفروشم بدون منت تا اون باشه بد ...

نه شوهر من به بقیه هم نمیده،ولی به من هم زورش میاد بده میگه ماهی نهصد میگیری بسته

ببین همین که شوهرت اینجوری حرف میزنه و قبول داره که قانع هستی و ازت تشکر می‌کنه دنیا ارزش داره،ولی ش ...

عریزم من واقعا نمیخوام قضاوت کنم و در جایگاه شما نیستم و از مشکلاتتون بی خبرم ولی به نظرتون نمیشه کاری کرد که وضعیت بهتر بشه؟ من منظورم این نیست که شما داری اشتباه میکنی و نمیخوام تقصیرو بندازم گردن شما

ولی به قول شوهرم زنا میتونن یه کاری کنن پیش شوهرشون که ذلیل بشن یا یه کاری کنن که عزیز شن همه چی بستگی به خودشون داره

شما قدرت خودتو دست کم نگیر مت خیلی تایپک دیدم که زنا با شوهراشون مشکل دارن جدا از اون مردایی که واقعا هر کاری کنی شیطون صفتن ولی در مورد بقیه شون اگه زنا مهارت زندگی و یادبگیرن میتونن کاری کنن که مردشون باهاشون مثل یه ملکه رفتار کنه

عریزم من واقعا نمیخوام قضاوت کنم و در جایگاه شما نیستم و از مشکلاتتون بی خبرم ولی به نظرتون نمیشه کا ...

ببین اصلا زنی نیستم که همش غر بزنم یه همیشه بگم لباس میخوام،همیشه مراعاتشو میکنم،غذاش سر ساعت آمادس،خونه همیشه تمیز و مرتب،انقدری که قربون صدقه اون میرم واسه پسرم نمیرم،از سرکار میاد با روغن سیاه دونه کل پاهاش و دستشو ماساژ میدم،دیکه شما بگین من باید چیکار کنم