2777
2789
عنوان

خدایی بیاین بگین من الکی دارم گریه میکنم یا حق دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 74 پست
ببین اصلا زنی نیستم که همش غر بزنم یه همیشه بگم لباس میخوام،همیشه مراعاتشو میکنم،غذاش سر ساعت آمادس، ...

دیگه این کارها رو نکن رک باش بگو دلسرد شدم بگو مرد واقعی از خرج کردن واسه زنش باید لذت ببره بگو من زیر دستت نیستم که منت بکشم واسه پول اگر این مبلغ واسه من کافیه پس همین آب و غذایی که جلوت میذارم هم واسه تو کافیه مجبور نیستم خوش ادایی کنم برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینو میگفتی بهش  با زبون خوش مانتوم واسه مجلسه نمیشه واسه گردش بپوشمش  خراب میشه👍😐

بقران الان دوهفتس دارم با زبون خوش بهش میگم،میگم مجلسیه مهمونیا بپوشم واسه تفریح و بیرون رفتن یدونه اسپرت ولی کو گوش شنوا میگه نمیدم،امروز دیگه زدم به سیم آخر گریه کردم 

بقران الان دوهفتس دارم با زبون خوش بهش میگم،میگم مجلسیه مهمونیا بپوشم واسه تفریح و بیرون رفتن یدونه ...

بنظرت ارزش داره واسه مانتو خودتو ادیت کنی 

همون بار دوم گفتی بس بود 

بعدش میگفتی  واسه مسافرت اینا نمیری بیرون 😐

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

دیگه این کارها رو نکن رک باش بگو دلسرد شدم بگو مرد واقعی از خرج کردن واسه زنش باید لذت ببره بگو من ز ...

بهش گفتم برام تو اینستا پست میفرستی مردی که از صبح می‌ره کار می‌کنه مرد عاشقه نه اینکه همیشه قربون صدقه بره ولی وقتی برای زنش خرج نمیکنه بازم عاشقه؟بخدا الان کارگر بیاری یه روز فقط خونه رو تمیز کنه بدون غذا و چیزای دیگه کمتر از پونصد تومن نمیگیره واسه چندساعت

بهش گفتم برام تو اینستا پست میفرستی مردی که از صبح می‌ره کار می‌کنه مرد عاشقه نه اینکه همیشه قربون ص ...

فقط گفتن نیست 

باید عملی نشونش بدی کلا رفتارت رو عوض کن تحویلش نگیر دیگه در مورد پول هم حرف نزن بگو از چشمم افتادی منو به گدایی انداختی 

فقط گفتن نیست  باید عملی نشونش بدی کلا رفتارت رو عوض کن تحویلش نگیر دیگه در مورد پول هم حرف نز ...

آره ولی خیلی دل رحمم،سریع یادم می‌ره کاراشو،ولی واقعا باید عوض کنم خودمو

آره ولی خیلی دل رحمم،سریع یادم می‌ره کاراشو،ولی واقعا باید عوض کنم خودمو

حتما همین کار رو بکن 

پول هم میده یا خرید میکنه تشکر نکن نیشخند بزن بگو ورشکست نشی بچه مایه دار ، بریز بپاش کردی امپراطور 

حتما از اول یادش ندادی که زن خرج داره اگه بهش بر می خوره بگو می خوام برم سر کار برا خودم پول دربیارم یا هم بگو فلانی تو فانیل می گفت انقد خرج کردم واسه عید شاید به مردونگیش بر بخوره 

ببین همین دوماه پیش عروسی داشتیم بخدا یه مانتو مجلسی نداشتم بپوشم برم،لباس مجلسی منظورم نیستا یه مان ...

با شوهرت موقعی که حالش خوبه حرف بزن زمانی که غذای خوب خورده حالش خوبه ازش طلب پول کن زیادم نگو میخوام پول 

بخدا شیش ماه پیش منو برد مسافرت دریغ از یدونه روسری یا سال که برام بخره

خب میگم نرو 😐

بگو نمیام

ولی مشخصه زن بی سیاستی هستی

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

حس نمیکنی اینجوری بد تر میشه و بیشتر لج میکنه

وقتی مدارا و خواهش و محبت اضافی جواب نداده پس باید روش معکوس استفاده کرد 

این آقا امر بهش مشتبه شده و خیالش راحته هرکاری کنه خانمش بازم التماس میکنه ‌بعد هم کوتاه میاد باید بفهمه رفتارش عواقب داره