2777
2789
عنوان

خدایی بیاین بگین من الکی دارم گریه میکنم یا حق دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه از این ناراحتم منی که کلا سالی یه بار خرید میکنم ارزش دو تا مانتو ندارم

عزیزم شاید واقعا نداره و خرج مهم تره دیگه هست ولی غرورش نمیذاره بگه واقعا الان شرایط اقتصادی خوب نیست باید درکش کنی 

مرسی عزیزدلم

والا من گریه بخاطر خرید رفتن برام عجیبه 

ولی شما اگر مطمئنی داره و نمیده دیگه اصلا پول نخواه اگر خرده طلا داری بفروش برو خرید کن ولی با همسرت سرسنگین باش اگر پرسید چته بگو هیچی با آدمی که منو شریک رخت خوابش میبینه ولی شریک پولش نیستم حرفی ندارم . داریم زندگی میکنیم مشکلی نیست ولی نمیتونم ادای زن‌های خوشحال رو در بیارم 

واقعا من اگه ماهی ۹۰۰ میگرفتم کلی از شوهرم تشکر میکردم نه این که بخوام اینجوری کنم

جدی میگین واقعا؟پس اینهمه زنایی که میگن ما ماهی دو سه تومن یا چهار پنج تومن میگیرم کیا هستن پس،من شیش ماه از رو همین نهصد تومن چهارصد تومنشو میدادم باشگاه،به شوهرم میگفتم بده نمیداد

بخدا انقد دلم میخواد موهامو رنگ کنم ولی چون گرونه نمیرم

من تا شش ماه پیش سرکار میرفتم خیلی وضعم خوب بود الان واسه هرچیزی باید التماس شوهرمو بکنم خیلی حس بدیه با اینکه میدونم کلی پول تو حسابسشه ولی زورش میاد پول بده درحالیکه من خر هرچی درمیاوردم تقدیم اقا میکردم الان باید التماسش کنم اخرم نمیده ازش متنفر شدم متنفر 

اگه شرایطش رو داری خودت برو کار کن اینطوری حقوق خودت رو داری

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
وا خب نهصد تومن رو میدادی مانتو...بعضی موقعا نباید از مرد انتظار داشت البته از هر کس

آخه از چندتا مشکل بگم،باید همین پولا رو جمع کنم هم واسه باشگاه بدم،هم عروسی داریم پول آرایشگاه بدم چون می‌دونم اون نمیده