2777
2789
عنوان

باردارم همه میگن پسره

2233 بازدید | 80 پست

من باردارم هنوز جنسیتش مشخص نشده بعد همه از دم بهش میگن پسرمون 

مادرشوهرم میخاد بگه مثلا بچه خوبه میگه پسرم خوبه 

مامان بابای خودم همش اسم پسرونه انتخاب میکنن

پدرشوهرم میگه بچه ی مهدی (شوهرم) دختر نمیشه قطعا قطعا پسره 

بعد من موندم اگه یهو دختر شه اینا میخوره تو ذوقشون دیگه دوسش ندارن 

شوهرم فقط دختر دوس داره 

اعصابمو خورد کردن مگه دختر چشه 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حالا من رفتم سونو گفته احتمالا دختره ولی باز همه به شوهرم میگهن نگران نباش پسره😐😐😐😐حتی خونواده خودمم میگن پسره😐خب یه پسر دارم من اینو دختر میخوام

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
وای حالا من رفتم سونو گفته احتمالا دختره ولی باز همه به شوهرم میگهن نگران نباش پسره😐😐😐😐حتی خونوا ...

خیلی حس بدیه ...همش استرس دارم انگار دختر بشه گناه بزرگی کردم 

جاریمم دوتا بچه هاش دخترن انقدر مادرشوهرم بهش تیکه میندازه 

ای بابا منم مادرشوهرم اینجوریه اما پدرشوهرم و خانواده خودم اصلا نه کاری ندارن هرچی باشه فقط سالم باش ...

من فقط شوعر خودم دختر دوسداره

من،  مادرشوهههرم هی میگفت بچه شما دختره،  همسرم میگفت مامانم هرچی بگه اون میشه 😁😁😁 منم چیزی نگفتم،  

ولی مادرم اینا میگفتن پسره 

تا اینکه رفتم سونو انومالی،  گفتن بچه پسره.  روز نیس که به همسرم نگم مادرم اینا همیشه درست میگن،  مادرم درست میگه و فلان،  حالا اون هیچی نمیگه😁