2777
2789

من عاشق رسم های عید نوروزم ولی از یه طرف هم میگم این همه گندم که هرسال واسه این سبزه ها گذاشته میشن حیف نیست؟ هدر رفت به حساب میاد انگار 

نظر شما چیه 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزارم

من میذارم ولی همچنان ته دلم یجوری ام

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

نارنج رو ترجیح میدم مال مامانم داره سه ساله میشه البته زیاد پر نیست ولی میشه گفت حدود سی سانت رشد کرده اما مال من شش ماه بعد زرد میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ایرانی بجا فکر کردن به این به این فمر کن کارگر افغانی روزانه 20 عدد بربری با یهرانه تو میگیره 

با یارانه تو دارو میگیره 

با یارانه تو میوه میگیره

با یارانه تو بنزین میرنه 

نگرانه یه گونی گندمی؟ 

ناسینگ
هر سال یه چیز رو حذف می‌کنن چند سال گیر دادن به ماهی حالام به سبزه به این چیزا توجه نکن ولشون کن&nbs ...

نه ماهی بحثش جداست سبزه تو سفره هفت سین ریشه داره و نمیشه کلا گذاشت کنار 

نارنج رو ترجیح میدم مال مامانم داره سه ساله میشه البته زیاد پر نیست ولی میشه گفت حدود سی سانت رشد کر ...

مگه میمونه ؟ من فکر کردم اونام مثل سبزه های دیگه زود خراب میشه 

👨‍👩‍👦‍👦