2777
2789
عنوان

آیا بنظرتون این رابطه خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 104 پست
اسی دلم خنک شد از کاری ک با شوهر سابقت‌کردی اگ ادم درستی بود اول مهاجرت تنهات نمیذاشت توام حق داشت ...

عزیزم:)

اونم آدمی بود که قربانی خانواده بیمارش بود. من هیچوقت پشیمون نیستم از اینکه عاشقانه باهاش تو ایران بودم.

خراب شد، خراب کردیم. ولی باید پذیرفت و گذر کرد.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
مطمئن باش اگه به شرع و قانون احترام میذاشتی الان دلیلی برای اضطراب و دلهره نبود والی تا مادامی که ...

هر قانون و هر شرعی مورد احترام من نیست.

از لحاظ انسانی و اخلاقی بیشتر می‌سنجم.

ولی بله کار غیرقانونی دلهره داره، حتی اگه غیراخلاقی نباشه

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران نیستم، ایرانی هستم. یارم اما نه.

عریزم همسر سابق شما خودش مصداق بارز یه آدم خیانتکاره تو بدترین شرایط احساسی شما رو تنها گذاشت وتحقیر کرد قرار گذاشت ونیومد شمارو غربت تنها گذاشت که هیچ مرد با غیرت ومتعهد وایرانی چنین کاری  و نمیکنه یعنی این آقای همسر سابق تواین مدت هیچ رابطه جنسی نداشته امکان نداره تمام این ظلمایی روهم که به شما کرد فقط میخوسته شما نباشی وراحت زندگی کنه ونسبت به شما هیچ تعهدی نداشته باشه این رابطه خیلی وقته تموم شده بچسب به الکس وبرای خودت نگه دار وسریع تر ازاین مزاحم حسودمنظورم همسر سابقه جداشو اون فقط داره به رابطه تو حسادت میکنه هیچ خیانتی درکار نیست درواقع اگه دلت واسش بسوزه به الکس خیانت کردی

هر قانون و هر شرعی مورد احترام من نیست. از لحاظ انسانی و اخلاقی بیشتر می‌سنجم. ولی بله کار غیرق ...

عزیزم شما اگه قانونا مطابق قانونی که ازدواج کردی ، کامل طلاق گرفته بودی هیچوقت ذهنت درگیر این سوال نمیشد ، که خیانت کردم یا نه 

خب تکلیف طلاقت رو روشن کن ، ایران وکیل بگیر کاراتو پیگیری کنه 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

هر کس نظر نظر خودش رو گفت و تقریبا اکثریت رو خوندم اما نظر من اینه که خیانت رو هر دو انجام دادید ولی اول شوهرت یا بهتر اصلاح کنم شوهر سابقت. شاید شرعا هنوز اسمش  توی شناسنامه ی شما باشه اما به قول شما وقتی تقریبا ۳ سال در کنار شما نبوده شمارو در شهر غریب رها کرده در صورتی که شما با هم رفتید برای شروع یه زندگی جدید رفتید می‌تونست باز هم رفیق و همدم شما توی زندگیتون باشه اما نخواست خودش نخواست خودش رفت دنبال هدف خودش پس تو  چی میشی این وسط ؟؟ هم نیاز به همدم داشتی و هم حس انتقام قضاوت نمیکنم شاید تو هم برای اون حس انتقامت وارد رابطه شدی شاید خسته شدی شاید نیاز به همدم داشتی و کلی شاید های دیگه 

اما دقیق تر بخوای نگاه کنی شاید یه سریا از شرع و قانون بگن که کارت درست نبوده و این رو هم خودت می‌دونی خیلی قانون هست که شرعا حرامه و درست نیست از نظر بماندددد.     اما تو اخلاقا پرسیدی و این رو نه با شرع باید جواب داد و نه قانون و نه حلال و نه حرام این رو فقط زمانی میشه جواب داد که با کفش شما راه رفت و خود را جای شما گذاشت.... 

اما خب خیانت از تو نمی‌بینم اخلاقا حق داشتی و من هم به جای تو بودم شاید همین کار رو میکردم و شاید به خاطر این انجام میدادم که تنها بودم دلم پر بود و نیاز به همدمی داشتم که درکم کنه و بفهمتم دلیل تو رو نمیدونم شاید خودت هم ندونی ولی خب زندگی اونقدر ها هم پیچیده نیست و آخرش یه جور تمام میشه اینقدر ذهنتو درگیری نکن ارزش نداره

زندگیم خوبه، الکس فوقالعاده است، قصدمون جدیه، ولی این سوال چند روزه ذهنم رو مشغول کرده که آیا من اخل ...

بله.با همین الکس هم اگه رابطه جنسی دارین از نظر شرع ما نمیتونین باهم ازدواج کنین تا ابد بهم حرام میشید

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️

عزیزم من متوجه یه قسمت نشدم

اول گفتی که ازت دوری میکنه و‌ناپدید شده و نمیخواد با هم قراری داشته باشید

بعد گفت بهت وابستگی زیاد داره و‌خاطره بازی میکنه

من شاید اشتباه متوجه شدم

اما به نظر من بهتره طلاقتون رو‌ رسمی کنی و اعصابت رو راحت

اینطوری وجدانت هم‌ دیگه ناراحت نیست😘

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

بنظر من نه خیانت نبوده

چون شما جدا شده بودین جسمی و روحی و...حالا دیگه ب صرف یک کاغذ نمیشه گفت زن و شوهر بودین

فقط نگران اینم که نکنه هنوز سرمست رابطه جدید و ادم جدیدزندگیتون هستین و ممکنه ی مدت دیگه بعدازینکه رابطه جدیدت یکم شکل معمولی تر گرفت و احساسات فروکش کرد،بعد پشیمون بشی واین دفعه این شما باشی که درگیر گذشته وخاطره بازی و حسرت بشی

او در بر و ایام به کام است...

به نظر الان بیشتر ناراحت انتقامی که گرفتید هستید و وارد یک رابطه جدید شدن

خود من یکبار انتقام گرفتم و دقیقا از طرف فرد مقابل به بی وفایی متهم شدم

من اگر برگردم عقب سعی میکنم انتقام نگیرم و دنبال کار خودم باشم و بی تفاوتی با اون فرد قبلی زندگیم داشته باشم تا انتقام یعنی فهمیدم انتقام اصلا کار درستی نمیتونه باشه

از طرفی اگر از لحاظ دین و شرع براتون مهم نیست به نظر من خیانت نکردید

البته من از دلیل جدا زندگی کردن شما و ریز اتفاقات بی خبرم ولی حتی در ایران مردی زنی رو رها کنه حق طلاق برای زن پیش میاد و شما تا کی میخواستید تنها بمونید و منتظر

ولی از لحاظ شرعی خوب تا صیغه طلاق خونده نشده نباید وارد رابطه میشدید و تلاشتون رو بجای ممنوع الخروج کردن میذاشتید روی گرفتن طلاق و به راحتی جدا میشدید. 

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بله.با همین الکس هم اگه رابطه جنسی دارین از نظر شرع ما نمیتونین باهم ازدواج کنین تا ابد بهم حرام میش ...

عزیزم این شخص اعتقادی به شرعیات نداره که بخوای از شرع اسلام اون ور دنیا براش بگی 

به نظر من هم خیانت نکردی عذاب وجدانی هم که داری به خاطرعرف و فرهنگی هست که توش بزرگ شدی وناخوداگاه ذهنت رودرگیر میکنه واین مساله بیشتر برای ما خانم هاست واگرنه مردی که چند سال همسرش طردش کرده باشه وامکان طلاق براش نباشه،بخواد با کسی دیگه باشه نه خودش عذاب وجدان میگیره ونه مورد شماتت دیگران قرار میگیره