2777
2789
وای راست میگی از دیشب منم به این چیزا فکر کردم

نمیخوام ته دلتو خالی کنما فق احتیاط خیلی بهتره تا ابنکه ی عمر خدایی نکرده پشیمون بشی

سهل انگاری نکنیا دخترخوب همین امروز ببرش دکتر

چیزی نمیشه خیالت راحت ولی وقتی مرد شد یه خاطره میشه که مامانش واسه خودش و زنوبچش تعریف کنه 😅

😂😂😂فکر کن واسه یه ادامس مامان بیدار بمونه تا صبح واقعا دیونه میشم اینطوری

بهترین خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشع نشناخته ندونسته چطور می تونه واقعا

خب عقل نداره دیگه، تو باتلاق کثیفه زندگی خودش همینجوری دست و پا میزنه ولش کن بذار با حماقتش ادامه بده 😄 یکی اینجوری احمق باشه خوشه، یکی هم با انسان بودن بالاخره باید بینشون یه فرقی باشه عزیزم

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
نمیخوام ته دلتو خالی کنما فق احتیاط خیلی بهتره تا ابنکه ی عمر خدایی نکرده پشیمون بشی سهل انگاری نکن ...

ببرم بنظرت چکار میکنه دکتر دارو چیزی میده

بهترین خودت باش