2777
2789
عنوان

یه مرد حدود چهل ساله به همسرم گفته خوش به حالت زود ازدواج کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 38 پست
اینام دست دست میکنن عمرشون میگذره خیلیام ازدواج میکنن بعد ازدواج حسه بوجود میاد دیگه یجا بهتره وا ...

آره خودشم بابت همین ناراحت بوده که دست دست کرده و هم جوونیش رفته هم وسواسش برا ازدواج بیشتر شده

آره خودشم بابت همین ناراحت بوده که دست دست کرده و هم جوونیش رفته هم وسواسش برا ازدواج بیشتر شده

خدا براش بخواد 

دهه شصتیا تو انتخاب خیلی وسواس دارن این هشتادیا راحتن زود وا میدن بچم دارن شصتیام هنوز دارن میگردن😂

شمام خوشبخت باشی عزیزم 

میگه یار خوب را روز بد باید شناخت

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا براش بخواد  دهه شصتیا تو انتخاب خیلی وسواس دارن این هشتادیا راحتن زود وا میدن بچم دارن شصت ...

آره واقعا دهه شصتیا خیلی وسواس دارن. من و همسرم هر دو دهه هفتادی هستیم اصلا وسواس نداشتیم الانم بچه داریم😁😁😁

[QUOTE=] بله عزیزم البته کوچولو بوده این عکس جدیدشه [/QUOTE]

اول چشم بوده هااا بعد دستوپا دراورده 

خیلی بامزس اقای مو فرفری

فردا از طرف من یه گازش بگیر😁

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠