2777
2789

بخدا نصیحت های قشنگتون رو از بریم

ولی الان چون اون درده تازه تازه است مغز نمی‌کشه تو ثانیه اول هم درد رو حلاجی کنه هم درمان رو

بذارید یکم غر بزنیم آروم شدیم خودمون میایم ازتون مشورت بگیریم😁

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه☹️

خوبی گل

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
خوبی گل

ممنونم عزیزم شما خوبی

اینو گفتی یاد خودم افتادم 😂😂من بلد نیستم نصیحت کنم و دلداری بدم کسی رو 😆😂فک کن طرف سه ساعت بامن درددل میکنه و ابغوره میگیره من بزور خودمو میکشم تهش میگم غصه نخور درست میشه خوبیش اینه هیچ چیز پایدار نیست

این جمله رو به همه میگم😆

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
ممنونم عزیزم شما خوبی اینو گفتی یاد خودم افتادم 😂😂من بلد نیستم نصیحت کنم و دلداری بدم کسی رو 😆😂 ...

😂😂منم همینم عزیزم خیلی اوقات فرار میکنم

حالا یکم از این جمله ها بهم بگو آروم بشم😁

😂😂منم همینم عزیزم خیلی اوقات فرار میکنم حالا یکم از این جمله ها بهم بگو آروم بشم😁

بلد نیستم 

من تنها کسایی که میتونم با طناب پوسیدم هدایت و راهنماییشون کنم به ته چاه کسایین که زیادی تو زندگیشون بودم و شناختم کافیه☹️ وگرنه بلد نیستم کسیو اروم کنم 

گندو میتونم بزنم بدتر شی😂😂

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
بلد نیستم  من تنها کسایی که میتونم با طناب پوسیدم هدایت و راهنماییشون کنم به ته چاه کسایین که ...

😂😂😂خب پس هیچی گلم❤️

بازم مرسی وقت گذاشتی