2777
2789
عنوان

من یه ادم مزخرفیم که

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش میکنم ...کتاب هم تقریبا میخونم ولی خیلی زود عصبی میشم یا زیاد تو هر کاری دخالت میکنم ولی بعد پی ...

من واسه این حالت،همیشه قبل از رفتن ب مثلا مهمونی،هی جلو آینه با خودم می گم بیشتر لبخند بزن،نظر نده و ...اینا.ی جورایی ذهنم آماده می کنم..اینجوری پر حرفی رو ترک کردم😊 

[QUOTE=331821041]از فردا سعی میکنم تغییر کنم امیدوار بشه چون دلم نمیخواد ادم بدی باشم خیلی از خود گذشتگی واسه همه میک ...[/QUOT

سعی کن همیشه مثبت فکر کنی 

برای همه چیزت شکرگذار باش 

من و همسرم ی مغازه داریم وقتایی من وامیستم برای هر مشتری هی میگم خدایاشکرت حتی اگر چیزی نخره، خلاصه به هربهونه یکسره میگم خدایا شکرت آخرش جمع میزنم میگم خدایا برای این رقم روی ماشین حساب شکرت 

جالبه وقتایی که من هستم مشتری فراوون میاد اما وقتی شوهرم میره اون روز فروشمون صفره 

شوهرم میگفت کلا تو برو من میرم همه چی خشک میشه

البته من واسه روزم کلا برنامه دارم،همسرم خ پر مشغله هستن و ی وقتایی ک دیر میان خب آدم ناخودآگاه عصبی میشه...فوری ی دفتر برمی دارم و دلایل عصبانیتم و اینکه ته غر زدن چیزی نیست جز اینکه همسر فراری میشه و.. می نویسم.ذهنمو آروم می کنم و معمولا با فیلم یا کتاب سرگرم خودم می کنم تا بیان آقا😜😊

[QUOTE=331821041]از فردا سعی میکنم تغییر کنم امیدوار بشه چون دلم نمیخواد ادم بدی باشم خیلی از خود گذ ...

شکرگزار داشته هام هستم ولی عصبانیت یا غر زدم یا کارایی مثل اینم تو لحظه بعد چند ساعت از کارم پشیمون میشم که به درد نمیخوره 

البته من واسه روزم کلا برنامه دارم،همسرم خ پر مشغله هستن و ی وقتایی ک دیر میان خب آدم ناخودآگاه عصبی ...

سعی میکنم از فردا اگه عصبی شدم قبلش بنویسم سکوت کنم اگه دلیل عصبانیتم  الکی بود دیگه ادامه ندم مرسی از نظرت عزیزم 

یکی از کاربرا گفتن تو دفتر تیک بزن

منم اضافه کنم برای اینکه بتونی رو کارت استمرار داشته باشی

هدفت خرید چیزی باشه که نیاز داری و دوست داری بخری

اینجوری بیشتر خودت رو کنترل میکنی

اگه یک ماه اینکارو بکنی میبینی کیفیت  زندگیتون هم بهتر بهتر میشه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

یکی از کاربرا گفتن تو دفتر تیک بزن منم اضافه کنم برای اینکه بتونی رو کارت استمرار داشته باشی هدفت ...

دوس دارم ماشینمونو عوض کنیم شاسی بخریم یعنی در روز به این فکر کنم چجوری برنامه ریزی کنم زودتر بخریم؟اینجوری مغزم آروم میشه ؟منظورت اینه؟

دوس دارم ماشینمونو عوض کنیم شاسی بخریم یعنی در روز به این فکر کنم چجوری برنامه ریزی کنم زودتر بخریم؟ ...

ببین در کنار اون کاری که اون کاربر که گفت چهل روز تصمیم بگیر اخلاقای بد تو بزاری کنار و اونا رو انجام ندی

به خودت قول بده اگر تو این‌چهل روز تغییر کردی

واسه خودت چیزی که دوست داری بخری

فک کنم به این کار میگن مراقبه

و آخر تو بابت کاری که موفق شدی به انجامش

برای خودت چیزی میخری

هدفت که خرید اون چیز باشه

مجبور میشی بیشتر خودت رو کنترل کنی

و اگر میتونی یه هنر یاد بگیر

ذهن رو آروم میکنه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

ببین در کنار اون کاری که اون کاربر که گفت چهل روز تصمیم بگیر اخلاقای بد تو بزاری کنار و اونا رو انجا ...

حتما انجام میدم عزیزم  اره اینم جالب بود برام که تا چهل روز اگه انجام بدم یه چیز بخر حس خوبیه مرسی

حتما انجام میدم عزیزم  اره اینم جالب بود برام که تا چهل روز اگه انجام بدم یه چیز بخر حس خ ...

الهی موفق شی✨️