2777
2789
عنوان

من یه ادم مزخرفیم که

395 بازدید | 30 پست

بچه ها چیکار کنم قدر خوبیای همسرمو بدونم غر نزنم غیبت نکنم زود عصبی نشم کلا ادم خوبی باشم هر چی میدونین بگین لطفا هر چی به ذهنتون میرسه در این باره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام انرژیت نگذار برای وقتی که همسرت میاد 

یعنی برای خودت برنامه داشته باش 

باشگاهی 

کلاسی 

شغلی 

هنری 

دوستی 

حرفی برای گفتن داشته باشی و نخوای گیر بدی 

البته اگر رفتار همسرت معقوله و فکر می‌کنی شما بهونه گیری . 

سلام،من واسه این کار جدول ترک درست می کنم چهل روزه..واسه من نوشتن باعث میشه در طول روز حواسم بیشتر ج ...

یعنی یه دفتر بردار بنویسم امروز اصلا غر نزنم و اون کار و تا چهل روز انجام بدم ؟بعد هر روز تیک بزنم؟

ی کتاب دارم میخونم هنوز اولاش تا همینجا که خوندم نوشته بود برای ایجاد یک عادت خوب یا ی کاری هرکاری که تو طول روز انجام میدی بنویس مثلا ی نفر که میخواد وزن کم کنه هرچی که میخوره رو باید بنویسه بعد که آخر شب نگا میکنی می‌بینی مثلا چرب خوردی شیرینی خوردی روز بعد سعی میکنی که اونارو به حداقل برسونی

کتاب بخون یه هنر یاد بگیر خودتو سرگرم کن

ورزش میکنم ...کتاب هم تقریبا میخونم ولی خیلی زود عصبی میشم یا زیاد تو هر کاری دخالت میکنم ولی بعد پیشیمون میشم خیلی خوبی به بقیه تیکنما خیلی از خود گذشتگی ولی بخاطر اخلاق بدم به چشم نمیاد

تمام انرژیت نگذار برای وقتی که همسرت میاد  یعنی برای خودت برنامه داشته باش  باشگاهی  ...

اره همسرم خیلی آروم و کاری بهم نداره مشکل از منه یجورایی حوصله کاری رو ندارم اصلا  

یعنی یه دفتر بردار بنویسم امروز اصلا غر نزنم و اون کار و تا چهل روز انجام بدم ؟بعد هر روز تیک بزنم؟

آره من اینکارو می کنم ،واسه ترک دروغ و غیبت و پرحرفی و...‌‌‌‌‌همه چیز.خیلی برام موثر بوده.

ولی مثلا همش با هم نمیشه ،سه مورد انتخاب می کنم روش تمرکز می کنم 

ی کتاب دارم میخونم هنوز اولاش تا همینجا که خوندم نوشته بود برای ایجاد یک عادت خوب یا ی کاری هرکاری ک ...

یکی دیگه هم پیشنهاد نوشتن داد از فردا مینویسم امیدوارم تاثییر گذار باشه چون خودم از اخلاقای خودم خسته شدم و دلم برای اطرافیانم میسوزه

خودت خسته شدی پس ببین بقیه چی میکشن  ب خودت بیا دختر  خودتو از چشم ننداز

از فردا سعی میکنم تغییر کنم امیدوار بشه چون دلم نمیخواد ادم بدی باشم خیلی از خود گذشتگی واسه همه میکنم حتی غریبه ها ولی با این اخلاقام به چشم نمیاد