2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارها

186 بازدید | 30 پست

دوستان عزیزم ممنون میشم از لحاظ دارویی و تغذیه ای راهنمایی کنید برای بارداری ....

خودم اسید فولیک میخورم چکاب دندان پزشکی هم رفتم ولی ۶ ماهه تقریبا اقدامم نشده البته ماهی یک بار نهایت دوبار نیست اقدام 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داری؟من امشب تازه اقدام کردم خیلی استرس گرفتم ولی

نه اصلا کلا بیخیال هستم اما نمیشه جالبه یک بار ناخواسته باردار شدم اما نموند برام حالا که میخوام نمیشه

دکتر نرفتی ؟

نه نرفتم احتمالا با این شرایط بعد تعطیلات باید برم 

۵ روز عقب انداختم این ماه بی بی چک میزدم هاله می‌انداخت یکهو پریود شدم حس میکنم بارداری شیمیایی بوده 

من برا دخترم همون ماه اول شد سریع 

اما الان داره میشه یک سال خبری نیست هنوز این ماه امپولم زدم فک کردم دیگ گرفته چون مرتب هم اقدام داشتم ولی بی بی چک منفی شد

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
نه نرفتم احتمالا با این شرایط بعد تعطیلات باید برم  ۵ روز عقب انداختم این ماه بی بی چک میزدم ه ...

اره حتما برو بهت داروی کمک به بارداری میده چکاپ میشی

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
نه اصلا کلا بیخیال هستم اما نمیشه جالبه یک بار ناخواسته باردار شدم اما نموند برام حالا که میخوام نمی ...

عزیزم 

اول اگر اضافه وزن داری بدوزن ایده آل برس پیاده‌روی عالیه 

پودر اینوفولیک تقویت تخمدان 

بعد کیت تخمک گذاری استفاده کن 

مطمین شو اسپرم همسرت سالم بعد اگر بعد یکسال نشد عکس رنگی دیگه قطعا جواب