2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست
واکسن کزازت هم اگه تایمشه برو بزن اقدام هاتو یک روز در میون کن حتما 

واکسن کزاز هر ده سال باید بزنیم درسته؟

همون ماهی یکی دوبار هم با کلی داستان میشه 🤦‍♀️

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

اول ی چکاپ قبل بارداری بده ک بدونی مشکلی هس یا ن 

دوم تغذیت خوب باشه مغزیجات لبنیات خرما بخورین هردو

همسرت قبل نزدیکی خودشو با اب سرد بشوره

فعالیت داشته باش پیاده روی یا ورزش اروم

نزدیکی از روز تخمک گزاریت ی شب درمیون 

بعد نزدیکی فورا بلند نشو دراز بکش ی بالشت بزار زیرت ک کمرت بره بالا 

اسید فولیک فراموش نشه

رحمتو گرم نگه دار

اینا چیزایی بود ک دکترم گفت و رعایت کردم الان ۹ ماهمه

ی ماه اقدام کردم نشد ماه بعد دکتر اینارو گف رعایت کردم شد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برا دخترم همون ماه اول شد سریع  اما الان داره میشه یک سال خبری نیست هنوز این ماه امپولم زدم ...

منم این ماه فکر میکردم شده اما به نظرم بارداری شیمیایی داشتم

واکسن کزاز هر ده سال باید بزنیم درسته؟ همون ماهی یکی دوبار هم با کلی داستان میشه 🤦‍♀️

اره هر ۱۰ سال

خب با این وضع اقدام معلومه نتیجه نمیگیری حداقل توی تایم تخمک گذاریت تو اون چند روز حتما اقدام داشته باش وگرنه بیشتراز این باید منتظر بمونی 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
اول ی چکاپ قبل بارداری بده ک بدونی مشکلی هس یا ن  دوم تغذیت خوب باشه مغزیجات لبنیات خرما بخوری ...

همه رو رعایت میکنم اما احتمالا باید برم چکاب کامل بدم

اره هر ۱۰ سال خب با این وضع اقدام معلومه نتیجه نمیگیری حداقل توی تایم تخمک گذاریت تو اون چند روز حت ...

همسرم متاسفانه همکاری نمیکنه خسته شدم بهش میگم یک شب درمیون میگه بخواد بشه میشه با همون یکبار من دارم روزگار ۳۹ سالگی رو میگذرونم خودش ۴۲ ....سنمون کم نیست 

همه رو رعایت میکنم اما احتمالا باید برم چکاب کامل بدم

اره حتما بده اگه مشکلی باشه نشون میده و رفعش کن

مثلا عفونت کم خونی یا تنبلی تخمدان اینا همه نیازه ک رفع بشن ک ی بارداری خوب رو تجربه کنی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اره حتما بده اگه مشکلی باشه نشون میده و رفعش کن مثلا عفونت کم خونی یا تنبلی تخمدان اینا همه نیازه ک ...

احتمالا کم خونی داشته باشم 

تنبلی و عفونت ندارم 

احتمالا کم خونی داشته باشم  تنبلی و عفونت ندارم

بازم پیگیری کن انشاالله ب زودی مامان شدنو تجربه کنی و بارداری خوبی داشته باشی

همسرم متاسفانه همکاری نمیکنه خسته شدم بهش میگم یک شب درمیون میگه بخواد بشه میشه با همون یکبار من دار ...

پس عکی رنگی برو خیلیا نتیجه گرفتن 

ولی کیت تخمک گذاری بزار حتما ک کی یدونی اقدام کنی 

پس عکی رنگی برو خیلیا نتیجه گرفتن  ولی کیت تخمک گذاری بزار حتما ک کی یدونی اقدام کنی

عکس رنگی برای چی؟

من دوبار سابقه بارداری دارم که یکیش سقط شده البته یعنی مشکل دارم ؟

من خیلی دیدم لوله هاشون گرفته بود با عکس رنگی باز شده و ماه بعد باردار شدن 

باید برم دکتر ولی فکر میکنم این ماه بارداری شیمیایی داشتم چون هرچی بی بی چک زدم هاله داشت یکهو بعد از ۵ روز عقب افتادن پریود شدم اونم وحشتناک