2777
2789

منم عاشق طلا ام حالا هر چی باشه

بذارید ببینم 😍

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا زیاد دارم ولی فقط از همینا عکس داشتم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ممنون میشم برای شفا و عاقبت بخیری محمدرضا برادرم صلوات بفرستین،ان شاالله حاجت روا بشین

انشالله خدا شباش بده و همیشه حالش خوب باشه گلم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

طلاهاتون مبارکتون باشه

میشه برای اینکه کار بابام رونق بگیره صلوات بفرستین،  علی

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
من تک پوشی دارم نمی پوشم خواستم عوضش کنم بنظرتون زمان خوبی هست برای تعویض طلا

تعویض همیشه ضرره چ طلا قیمتش پایین باشه چ بالا باشه شما ب ی اندازه ضرر میکنید

مثلا اگ ارزون هم بشه تکپوشت اگ ۳۰ گرم باشه مثلا میتونی با پولش ۲۷ گرم طلا بخری

گرون بشه هم همینطوره هم قیمت تک پوش شما رفته بالا هم طلای جدید

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن