2777
2789

سلام خدمتتون سوال اولم پسر من کم خونی مینور داره دکتر فولیک اسید نوشته طی این همه مدت میخوره ذره ای خوب نشده ولی دندون هاش خراب نشدن شربت خوبی بهم معرفی کنید برای کم خونی دومین سوال امروز بیرون بودیم از روی زمین نمی‌دونم از کجا ادامس آورد گذاشت دهن بیمار میشه معلوم نیست مال کی بوده با آب شستم کافی هست تازه اتفاق افتاده

بهترین خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هم مینوره مگه پسرت علائمی داره که میگی خوب نشده؟ ولی راجب آدامس نمیدونم یادش بده اصلا دیگه از زمین چیزی برنداره بخوره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
پسر منم مینوره  نگف فولیک اسید بخوره گف فقط وقتی مریصه بخوره بهتره شما هرروز میدی بهش؟

بله هر روز میدم جوابی که می خوام نگرفتم خارجیش خوب بود یه مدت دادم بعد ایرانی دادم ایرانی جواب نداد روش

بهترین خودت باش
چ جوابی مینور ک درمان نمیشه من شربت برا مینور ندادم اما ایمیونس میدم

بهتر شده بود درمان درمان نمیشع اما کمی سلول خونیش بهتر شد این الان با قرص هم مقاومت نشون میده امروز لیپوزوفر آبی گرفتم خوبه بنظرت

بهترین خودت باش
بهتر شده بود درمان درمان نمیشع اما کمی سلول خونیش بهتر شد این الان با قرص هم مقاومت نشون میده امروز ...

نمیدونم عزیزم من ک پیش ۳ ۴ تا دکتر رفتم گفتن اصن مهم نیس مینور فقط باید تو ازدواجش دقت کرد

و البته پسر من رو ی آزمایش مشکوک بود ک هس ی آزمایش هم گف نیس