2777
2789
عنوان

خیلی با شوهرم دعوا دارم

535 بازدید | 28 پست

سلام خانما شبتون بخیر.من راه دور ازدواج کردم.سنم کم بود موقع ازدواج.مامانمم چیزی‌بهم یادنداد و نمیده.میشه راهنماییم کنید چطور رفتار کنم و چیکار کنم؟خیلی هم بحث دارم با شوهرم بحثا هم سر موضوع های الکین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تازه ازدواج کردی طبیعیه بعد از یکی دو سال حل میشه چون نسبت به هم شناخت ندارین و به زندگی مجردی ع ...

من دو ساله ازدواج کردم. اصلا بهتر نشده قبل ازدواج هم دوست بودیم تازت

منم دیگه عصابم نمیکشه هر روز دعوا میکنیم

منم واقعا خسته شدم.بعد اصلا انگیزه ندارم اصلا.اصلا حوصله هیچی ندارم.شوهرم میگه خسته شدم انقد مثل بچه ایی چکت کردم و هی بهت بگم چیکار کنی چیکار نکنی

قبل اینکه دهن باز کنی چیزی بگی فکر کن ببین این لحن یا این حرف الان موقعش هست؟ بعد گاهی خودتو بزار جای طرف و درکش کن. جوری حرف بزن که دوست داری باهات حرف بزنن. شان خودتو حفط کن و نذار بحث به سمت توهین یا بالا رفتن صدا بره. اگه میبینی اون لحظه به نتیجه نمیرسید پاشو برو یکم حال و هواتون عوض شه و بعدا از یه طریق دیگه حرفتو بزن. بهش نشون بده باهاش دشمنی و لجبازی نداری و هرچی میگی و میخوای برای خوشبختی هردوتون هست

اینو یادت باشه همسرتو نمیتونی اصلا تغییر بدی و هرچی تلاش کنی بی فایده است، ولی وقتی شما تغییر کنی کم کم میبینی شوهرتم از این رو به اون رو شده

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اخه دعوا چرا اون یه چیزی میگه تو کنار بیا تو یه چیز بگو اون کنار بیاد

شوهر من برعکسه.وقتی دعوامون میشه من حرف نمیزنم ک بی احترامیه بیشتری نشه.شوهرم میگه نباید ساکت شی بایددد حرف بزنی.هرچقد این ساکت موندم بیشتر طول بکشه بیشتر عصبی میشه

قبل اینکه دهن باز کنی چیزی بگی فکر کن ببین این لحن یا این حرف الان موقعش هست؟ بعد گاهی خودتو بزار جا ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون

شوهرم وقتی عصبی میشه میگه حرف بزن من بدتر نشم من اون موقع واقعا نمیدونم چی بگم.و دعوا و ناراحتیمون کش پیدا میکنه.اون لحظه باید چی بگم یا چطور رفتار کنم؟

سلام گلم سر چی بحث میشه بینتون

خیلی چیزا ی چند تاشون رو‌میگم

یکی دیگه هم وقتی عصبی میشه من نمیتونم اصلا ارومش‌کنم اصلا نمیدونم چی بگم 

یکی‌دیگش هم اینکه میلی به انجام کاری ندارم همش باید بهم‌گیر بده یا چیزی تا ی کاریرو انجام بدم

یکی دیگش هم میگه من کمبود محبت دارم بهم محبت کن بهم توجه کن و خیلی چیزای دیگ