2777
2789

مثل برنامه زندگی پس از زندگی 

من یکبار بیهوش شدم در حد ۳۰ثانیه ولی همون سی ثانیه خودم رو توی یه تونل سیاه سفید شایدم خاکستری دیدم ک دارم با سرعت حرکت میکنم البته میدونم این تجربه نزدیک به مرگ‌نیست ولی خب خیلی دیدم توی این برنامه این حالت تجربه کردن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم داشتم موقع زایمان سزارین که شدم یکم طول کشید بهوش بیام که خودم و تو یه اتاق بسیار نورانی دیدم که همه دردای وحشتناک زایمان از بین رفته بود و من اصلا دوباره دوست نداشتم برگردم ولی بهم گفتم باید بری و بزور فرستادنم که همون لحظه که برگشتم صدای سیلی دکتر بی هوشی رو شنیدم که زد تو صورتم در ضمن سزارین اورژانسی شده بودم حالم خیلی بد بود

چیزی بیشتر ندیدن؟

چرا والا خودش که تعریف میکرد خیلی بود حتی یسری بهش گفته بودن بیا برو تو این برنامه هه که میزاره شرکت کن😂

ولی من یادم نیست دقیق انگار میگف یه نور سبزم یدم اومد بالاسرم با بابابزرگم که فوت شده🤷‍♀️

چیزی ندیدین؟!

نه متوجه فضای اطرافم میشدم فقط همچی خیلی زود میگذشت طوری که یماه واسم تو یک ساعت گذشت 

یا حتی کسی دستمو میگرفت میفهمیدم ولی واقعا نمیتونستم تکون بخورم 

چیز عجیبی ندیدم که برم اون دنیا و جن و پری ببینم 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
خودکشی داشتم ۵ سال پیش  رفتم اتاق احیا و کما بودم

میتونم بپرسم چه اتفاقی افتاد و چی دیدی؟

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

نه متوجه فضای اطرافم میشدم فقط همچی خیلی زود میگذشت طوری که یماه واسم تو یک ساعت گذشت  یا حتی ...

درسته واسه همه پیش نمیاد که از اون عالم چیزی ببین

خداروشکر که عمرت باقی بودع