2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه بچم مریض نشه ،🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
واکسن آنفولانزا ،من پسر اولیم مدرسه ایه دومی آبان به دنیا اومد گفتم نکنه خدانکرده مریض بشه بیاد نوزا ...

منم خیلی ب همسرم میگم بزنیم،ولی قبول نمیکنه،میگه ضررش بیشتر از فایدشه،چون خیلی کوچیکن واقعا تو عذابم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
واقعا پسرتون چند سالشه  منم سال دیگه بزنم بهش  چجوریه قیمتش اینا و اینکه ضرر نداره

پسرم نه سالشه ،فکر کنم ۵۰۰ اینطورا بود دقیق یادم نیست چند مدل مختلف داره هلندی و فرانسوی اینا به نظرم چیز خوبیه بچه هر بار مریض میشه کلی ضعیف میشه ،اگر بخوای حتما باید شهریور بزنی و اینکه ما اولین بار بود برای پسرم میزدیم نمیدونم شاید هرسال بزنیم سیستم ایمنی ضعیف بشه باید از دکتر بپرسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی ب همسرم میگم بزنیم،ولی قبول نمیکنه،میگه ضررش بیشتر از فایدشه،چون خیلی کوچیکن واقعا تو عذابم

واقعا تند تند مریض شدن بچه ها خیلی سخته هم برای خودشون هم برای مامانا

دیگه دارم میترسم بچه های فامیل اندازه این مریض نمیشن تازه اصلا هم رعایت نمیکنن

اره دقیقا

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
واقعا تند تند مریض شدن بچه ها خیلی سخته هم برای خودشون هم برای مامانا

خیلی،ینی من اصلا نمیفهمم چجور روز و شب میشه