2821
2789
اره بنده خدا رانندش یکم خسته میشه 😂💔

دیگ مجبوره زن گرفته مجبوره سختی هاشم تحمل کنه 😔🤣

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
آره ولی میگم بازم میگم خدایا شکرت❤️❤️با پسنداز های خودمون خریدیم با اینکه عقدیم زیاد خرج نکردیم و می ...

قطعا میخرید با این توکل و تلاش  ان‌شاءالله ❤️🙏

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم، مبارک باشه انشالله 😍😍😍⁦❤️⁩ چرخش بچرخه واستون

ام وی ام x22 و ام وی ام ۱۱۰

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
آره ولی میگم بازم میگم خدایا شکرت❤️❤️با پسنداز های خودمون خریدیم با اینکه عقدیم زیاد خرج نکردیم و می ...

دورت بگردم خداروشکر مبارکتون باشه

ی اهنگ بود اینو میگفت فک کنم نشنیدی برا شوخی گفتم

ناراحت نشو ماهم پراید داریم

دیگ مجبوره زن گرفته مجبوره سختی هاشم تحمل کنه 😔🤣

اخی 

فکر کن عروس دوماد با فرغون گل زده وارد عروسی بشن ... چقدر کلاس داره...تازه سقف هم ندارد ...با یک لاستیک حرکت می‌کنه...اتومات اتومات اصلا دنده نداره 😐💔😂💜

💔🙂

ما هممون یکی یه قطار به اسممونه کجا کاری خواهر! 

منظورت قطار حمل نفت و گازوئیله دیگه؟ 🤣🤣😂شوخی میکنم بخندیما

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه