2821
2789
شاهین چطوره ؟ داخلش قشنگع؟

شاهینم خوبه سلام میرسوته خودتتون😌😂  

اره خوبه طراحی داخلش هم قشنگه مثل ماشینای دیگه..  آبان تحویل گرفتم تا ببینم چه طوره در آینده..

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاهینم خوبه سلام میرسوته خودتتون😌😂   اره خوبه طراحی داخلش هم قشنگه مثل ماشینای دیگه..  ...

😂😂😂🤍ب سلامتی

دست دو نفره🐝
عروس و دوماد اومدن ۲شاخو شمشاد اومدن 😂💜💔🤭 @اخرین_شکوفه_گیلاس    

عهههه چرا من دارم ماشین لوکسمون رو می رونم؟ این کاره دامادههه اصلا راضی نیستما 😔🤣🤣

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
عهههه چرا من دارم ماشین لوکسمون رو می رونم؟ این کاره دامادههه اصلا راضی نیستما 😔🤣🤣

آقا داماد یکم گُ.شادن💔😂

(شوخی میکنما) 😂💔 ب دل نگیریا ...اگر که خواستی به دل بگیری  از ته دل بگیر 😐💔 چقدر نمکم برم خودمو بمالم ب خیار 😐😐💔💔💔

💔🙂

تو این ماشینا نشستن چه حسی داره دوس دارم یبارم شده تجربش کنم:)))

هیچ حس خاصی نداره فداتشم، فقط مدل بعضی وسیله هاشو اینا با بعضی ماشینای ساده متفاوته، همین🙃⁦❤️⁩⁦❤️⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
آقا داماد یکم گُ.شادن💔😂 (شوخی میکنما) 😂💔 ب دل نگیریا ...اگر که خواستی به دل بگیری  از ته د ...

🤣🤣🤣🤣😂دهنت سرویس نه عزیزم میدونم آقا داماد چقدر گشاد تشریف داره حیف من واسه اون 😔😂اره برو خیارو هم با نمک کن 😂ولی متاسفانه من نه عشق دارم نه همسر نه کراش نه هیچی یک عدد تنعای تنعام کاملا الون😔😂😂💔

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
سلام عزیزم، مبارک باشه انشالله 😍😍😍⁦❤️⁩ چرخش بچرخه واستون ام وی ام x22 و ام وی ام ۱۱۰

من دلم میخواد ام وی ام 110 بخرم خوبه؟ راضی هستی؟ 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

🤣🤣🤣🤣😂دهنت سرویس نه عزیزم میدونم آقا داماد چقدر گشاد تشریف داره حیف من واسه اون 😔😂اره برو خیار ...

وای منم 💔 ولی من چیزی دارم که ولم نمیکنه اگه گفتی؟؟؟,😌😌😌

عشق؟

کراش؟

رل؟

شوهر؟

شوگرددی؟

نامزد؟

دوستپسر؟

رفیق پسر؟

رفیق معمولی؟

جاست فرند؟

ماست فرند؟

دوغ فرند؟

نه نه 

درس و مشق و کنکور 💔😐

💔🙂

وای منم 💔 ولی من چیزی دارم که ولم نمیکنه اگه گفتی؟؟؟,😌😌😌 عشق؟ کراش؟ رل؟ شوهر؟ شوگرددی؟ ...

وای چرا زندگیه منو توصیف کردی لعنتی 😔💔😂

من دلم میخواد ام وی ام 110 بخرم خوبه؟ راضی هستی؟ 

اره عزیزم واقعا خوبه، سوختش خیلی پایینه. داخلش جا داره و...

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!