2821
2789
مبارکتون باشه عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش 🌷😌 ماهم سالیان زیاد پراید داشتیم ولی دوسه ساله که د ...

ماشین مورد علاقمم😍✨️

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

مبارکتون باشه

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکا باشه به سلامتی ان شالله خدا اینقدر بهتون بده که هر ماشینی دلتون خواست بخرید ما پراید داریم ...

فدات مهربون 😘❤️ماهنوز ۱ ساله ازدواج کردیم با زور اینم خریدیم ایشالله شماهم بتونی بهترشو بگیری

اینو بکن تو مغزت زندگی پرایدی حق تو نیست  چنی چنی دلگیر و سخته😂😂😂😂

خا هم شما ک دوست پسرت با هلیکوپتر جابه جات میکنه بسه 😂یکم شعور داشته باشیم حال خوب بقیه رو خراب نکنیم! بعدشم پرایدی ک شده 250 میلیون چشه؟ واسه یک پسر جوون؟ 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

من خودم 207دارم همسرم سراتو البته ما جفتمون 20ساله شاغلیم 

پراید برای استفاده روزمره عالیه من سالها داشتم کم خرج و بدون ادا انشالله چرخش به سلامت بچرخه باهاش کلی خوش بگذرونید 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
اینو بکن تو مغزت زندگی پرایدی حق تو نیست  چنی چنی دلگیر و سخته😂😂😂😂

آره ولی میگم بازم میگم خدایا شکرت❤️❤️با پسنداز های خودمون خریدیم با اینکه عقدیم زیاد خرج نکردیم و میدونم یه روزی خیلی بهتراز اینارو میخریم 

مرسی مهربون 😘❤️اره دیگه ما اخه تازه ازدواج کردیم پراید خریدیم البته بیشتر پول نداشتیم ایشالله یه رو ...

انشالله عزیزم😊 ولی خیلی هم خوبه که تونستین یه ماشین برای خودتون بخرین چون حتی خیلی ها متاسفانه توان خریدشو ندارن و مهم اینه که نهایت  استفاده رو ببرین 😌