2821
2789
اخی  فکر کن عروس دوماد با فرغون گل زده وارد عروسی بشن ... چقدر کلاس داره...تازه سقف هم ندارد . ...

😂 😂 عزیزم خطرش هم کمتره تازشم دور ورشو میشه گلای بزرگ زد تازه بچه هام سوار نمیشن و فقط خودمو عشقمیم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
خا هم شما ک دوست پسرت با هلیکوپتر جابه جات میکنه بسه 😂یکم شعور داشته باشیم حال خوب بقیه رو خراب نکن ...

ای کاش جوگیر نمیشدی بابا چیزی نگف ی آهنگه اونو خوند اسمش کالیدور

دست دو نفره🐝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟!ولی من زیاد دوسش ندارم راستش 🙁

شاید مغز من فقیره 😂😍ولی من دنا دوست دارم ظاهر قشنگی هم داره (دنا و دنا پلاس)

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

خودمونم پراید داریم🤣🤣🤣

جاعننننن بیا بغلم عشقم بیا بیا بریم با فرغون عشق من دوربزنیم حالا که اینطوریه فقط هردومون جا نمیشیم 🤣🤣🤣

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
ای کاش جوگیر نمیشدی بابا چیزی نگف ی آهنگه اونو خوند اسمش کالیدور

جو نگرفتم بخدا. شاید طرف ناراحت شد من ندونستم آهنگه مشکل حل شد 

شوهرم ساندرو داره

ولی خودم دلم میخاد یه شاهین داشتم خوشم میاد از قیافش بی ماشینی سخته برام کاش کارم جور میشد پول دار میشدم🙃🥲

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شاید مغز من فقیره 😂😍ولی من دنا دوست دارم ظاهر قشنگی هم داره (دنا و دنا پلاس)

نه بابا چه ایرادی داره عزیزم 😅 ظاهرش بله بد نیست ولی کلا جاش کوچیک و تنگه در عوض صندوق عقبش بزرگه 😑پراید که داشتیم خیلی راحت و بزرگ بود