2777
2789
عنوان

گوشی و کنکور

427 بازدید | 21 پست

اقا خیلی به گوشی اعتیاد دارم نمیتونم کنترلش کنم باید چیکار کنم کلا بذارمش کنار؟اگه نذارم نمیتونم به کنکور برسم 

میترسم افسردگی بگیرم بدون گوشی اخه دیگه چیزی ندارم از لحاظ دوست و تفریح و سرگرمی!

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

می تو منم همینطور .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکوریم دوازدهم

تفریح رو‌کلا کم کن. پیاده روی کن، فیلم سینمایی ببین به عنوان تفریح. یا مهمونی و دور همی کوچیک با دوست یا فامیل. گوشی بیشتر از افسردگی بهت ضربه میزند به نظرم. و اینکه افسرده هم‌نمیشی. نگرانش نباش. فقط یه سوال دارم. از ما منابع کنکور فرهنگیان رو پیدا کنم ؟ سایت پا پیج می‌شناسی معرفی کرده باشه برای رشته ریاضی ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

هدف بزار نه اینکه تو ذهنت بگی مثلا من می‌خوام معلم بشم هدف قلبی اونوقت دیگ میدونی گوشی بدردت نمیخوره

اگر واقعا هدفت داخل کنکور واسش تلاش کن وگرنه حسرتش میخوری 

برنامه هایی که زیاد میری داخلش نوتیفش خاموش کن این سه چهار ماه رو خوب بخون تموم کن بره 

خیلی بده اخه چیزیم ندارم تو گوشیم الکی دستمه از سر اعتیاده

دقیقا

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴