2777
2789
عنوان

چی دوست داری ؟ تو از چیزی هم خوشت میاد !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 23 پست

الان مجردی و به فکر بچه هستی ؟ 

اونم با یه پسر ؟

بگو هر وقت ازدواج کردم بهش فکر می کنم 

بعدش هم راست میگه ،بچه یکی از اون چیز هاییه که آدم آخرش بهش احتیاج پیدا میکنه و حسرت می خوره چرا زود تر اقدام نکردم تا ارتباط بهتری با بچه بگیرم 

آدم بلاخره دوست داره یکی مامان صداش کنه 

اونو ولش کن.چرا بی حسی؟چی باعث شده؟سنی نداری ک عزیزم واسه خودت وقت بذار تفریح کن یه مدت بی خیال پیشر ...

میدونی.  خودم فکر میکنم. واسه هرچیزی. که ذوق انگیزه نشان دادم خلافش پیش رفت هر بار.  زندگی یه جوری سوپرایزم کرده.  اینا باعث شد دیگه. ذوق انگیزه نشون ندم تا اتفاق بیفته چیزی که می‌خوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل بچه آوردن تو دنیا چیه؟

بستگی به طرف داره یکی عشق بیشتر میخواد.   بچه میاره.     یکی هم مثل دوست پسره من بچه دوست داره شیرینه براش تو حرفا برمیگرده میگه پیر شدیم یکی باشه عصای دست

میدونی.  خودم فکر میکنم. واسه هرچیزی. که ذوق انگیزه نشان دادم خلافش پیش رفت هر بار.  زندگی ...

حق داری ولی اینوبدون هنوزاول راهی وروزای خوبی منتظرته.فقط خوش بگذرون خودتوفراموش نکن

از اینطرف دوس پسرته بعد ناراحتی که چرا درخواستشو رد کردی از اونطرف اون که ناراحت شده از تو😐

من ناراحت نیستم چرا درخواستشو رد کردم.       ناراحتم از این که تو هر مسعله باید. اینو بشنوم. تو اصلا چی خوشت میاد چی دوست داری. اعتماد به نفسم میاد پایین فکر میکنم مشکل دارم

با خودت و سلیقه زندگیت رو راست باش و بخاطر هیچ کس خودت تغییر نده،چرا اون انقد حق بجانب بوده ،این نظر ...

به نظرم تعغییر برای بهتر کردن خودت خوبه. تو مسیر خودت ممکنه تعغییر هم به نفع خودت باشه هم طرف    ولی تعغییر برای یکی دیگه تعغییر خوب خوبه ولی نه تعغییر عقاید تعغییر اهداف

الان مجردی و به فکر بچه هستی ؟  اونم با یه پسر ؟ بگو هر وقت ازدواج کردم بهش فکر می کنم  ...

به نظرم قبل ازدواج. دونفر اهداف خواسته هاشون بیان کنند بهتره تا بعدا به مشکل بخورن.     واسه بچه دار شدن من الان با فکر الآنم نمیتونم فکر کنم بهش. حداقل تا ۳۰سالگی انگار آمادگیشو ندارم و فکر میکنم از پسش بر نیام