2777
2789

۲۲سالمه. خانوم هستم   هرکاری کردم برا زندگیم پیشرفت کنم اما طبق میل پیش نرفت. یکی که خیلی برام عزیزه.باهم راجب بچه حرف زدیم. و من اصلا دوست ندارم بچه بیارم تو این سن بهش فکرم نمیکنم (من مجردم ) دوست پسرم گفت آدم باید بچه بیاره تو پیری آسای دستش باشه من مخالفت کردم.    یک دفعه گفت تو اصلا چی دوست داری؟

هیچی دوست نداری.      نمی‌دونم چرا وقتی قطع کرد گریه کردم   احساس کردم.  آدم بی حسی هستم بی تفاوت که هیچی دوست نداره هیچ ذوقی نشون نمی ده انگیزه نداره خیلی داره ازیتم می‌کنه این موضوع 

خاک تو سر دوتاتون

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
خاک تو سر دوتاتون

++++++

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم از این مردا بهم میخوره چقدر تفکراتش عین بابام بود 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

توی موقعیتش که قرار بگیری خودت بچه میخوای مطمئن باش . من ازدواج کرده بودم شوهرم میگفت بچه ولی من اصل ...

موافقم. خوب من تو این سن بهش فکر نمیکنم.  فعلا  سنم کمه. خیلی چیزا هست که باید بهش برسم  و خیلی جا دارم اما.  اون سوالی که ازم کرد.  یه جوری شدم. که من واقعا. از چیزی هم خوشم میاد  واقعا چرا بی تفاوت جلوه میدم همه چیو

چراااا؟🙄🙄🙄😒

از اینطرف دوس پسرته بعد ناراحتی که چرا درخواستشو رد کردی

از اونطرف اون که ناراحت شده از تو😐

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
هرکسی یه دیدگاه داره.     ولی خب. نسل به نسل آدما متفاوت تر میشن

اینکه بچه عصای دستم بشه 

اگ از ازدواج و تشکیل خانواده خوشت نمیاد ت مشکل داری و ادم بی‌مسئولیتی هستی وای این دیدگاهشون😑😑😑😑

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.