2777
2789
بندرعباس  اینجا بارون درست حسابی هم نیومد

پس خودتون باید با معلم هماهنگ کنید دختر من دومه به معلم و مدیر گفتیم خودمون دیگه نرفتبم ۳ نفر فقط حرف گوش ندادن رفتن اونام دیگه مدیر گفت نیاید کل مدرسه تعطیل بود دیگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خواهر خودم الان سال یازدهم هست یه چیزایی از معلماش میگه که دود از سرمون هوا میره معلم شیمیشون میشسته ...

هر ۵ تا انگشت شبیه هم نیستن.

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دبیرستانی ام بچه ندارم ولی معلم ها واقعا حاضری خور شدن  یا سر کلاس نمیان یا مجازی درس ...

ریپ نزنم چون نمیخونی؟ نخیر اتفاقا ریپلای میکنم شما اگ دوس نداری کسی جوابتو بده ریپلایش نکن

بزار یجور دیگ بهت بگم. تاحالا دیدی دانشگاه ها رو بخاطر الودگی هوا یا برف و سرما تعطیل کنن؟ ن

اما تا دبیرستان رو تعطیل میکنن

میخوام بگم تعطیلی ها بخاطر آدم بزرگا و معلما نیس. واسه سلامتی دانش اموزاس

اینقدر هم پررو نباشین😒درس میخونین ک چیکارکنین؟ک حتی امتحان هم نمیخواین بدین😒

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
معلم ها حقوقشونو میگیرن عزیزم چه گناهی ! نصف سال که یا آلودگی یا سرما تعطیله حالا این دوروزم نرم خی ...

دوست محترم تا با کفش کسی راه نرفتی راجع بهش قضاوت نکن. در آلودگی هوا و... معلمها مجازی هستند نه تعطیل و فوق العاده از مجازی متنفر هستند چون باید کلی جون بکنن و آخرشم بقیه اون زحمتها رو نادیده بگیرند. 

برای تهیه یک کلیپ ده دقیقه ای حداقل دو ساعت زمان لازمه و در هر روز مجازی باید حداقل سه تا کلیپ بسازی، علاوه بر این تو روزهای مجازی وقتی تکلیف میدن  بچه ها هر ساعتی دوس دارند تکلیف می فرستند گاهی حتی ساعت یک شب باید پاسخ سوالات والدین یا دانش آموزا داده بشه،چشماشون در میاد تا بتونن تصاویر تاری که مامان دانش آموز مثلا زرنگی کرده و بجاش نوشته و فرستاده ببینن و تازه بازخوردم بدن. وقتی تو مجازی درس میدی برخی دانش آموزا و خانواده ها برای خودشون میرن سفر یا تفریح و آخر میگن خانم شاد ما  خراب بود نتونستیم تو گفتگوی صوتی شرکت کنیم در صورتی که بررسی می کنی اصلا شاد مشکلی نداشته یا میگن نگاه کردیم نفهمیدیم، در صورتی که بعدا با توجه به سوالاتی که ازش می پرسی می فهمی  حتی فیلم رو دانلود نکردن چون خونه خالش بودن و تولد پسر خالش بوده  و دوباره معلم باید همون مبحث رو سر کلاسم توضیح بده یعنی عملا  زحمت چند برابر کلاس حضوری رو داره اما کاملا نادیده گرفته می شه. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....