2777
2789
الان که شش خیلی طول می کشه چون خیلی اذیت شدم سرکلاژ شدم
مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چشم رو هم بذاری میرسی به ماه آخر بعد ماه اخر خیلی طول میکشه

سلام عزیزم منم خرمشهرم دکترم گفته اگه میخوان سزارین شم برم پیش خرمشاهی شما پیشش سزارین کردین؟؟ چطور بود؟ راضی بودین؟ ممنون میشم جواب بدین

بهترین اتفاق زندگیمی    
سلام عزیزم منم خرمشهرم دکترم گفته اگه میخوان سزارین شم برم پیش خرمشاهی شما پیشش سزارین کردین؟؟ چطور ...

سلام عزیزم من راضی بودم خدایی مشکلی نداشتم خداروشکر البته من 2سال پیش زایمان کردم

دخترم دنیای من
سلام عزیزم من راضی بودم خدایی مشکلی نداشتم خداروشکر البته من 2سال پیش زایمان کردم

ممنون عزیزم چند روزه از جا بلند شدین؟ جای سزارین خوبه یعنی شکلش خوبه؟ بی حسی شکمی ندارید اطراف محل عمل؟

بهترین اتفاق زندگیمی    
ممنون عزیزم چند روزه از جا بلند شدین؟ جای سزارین خوبه یعنی شکلش خوبه؟ بی حسی شکمی ندارید اطراف محل ع ...

سلام گلم خوبی؟؟ زایمان کردین بسلامتی؟ عزیزم منم تو ۶ ماهگیم میخوام برم پیش خرمشاهی واسه سزارین،، شما راضی بودین ازش؟؟ هزینش چقد شد کامل

😍خدایا شکرت که به منم نی نی دادی😍 برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستید ممنونم😘💗
سلام گلم خوبی؟؟ زایمان کردین بسلامتی؟ عزیزم منم تو ۶ ماهگیم میخوام برم پیش خرمشاهی واسه سزارین،، شما ...

سلام عزیزم من نرفتم پیشش دیگه اره زایمان کردم توی شهر خودم اهواز نرفتم دیگه

بهترین اتفاق زندگیمی