2777
2789

اقا ما اومدیم انجام بدیم 😂😂😂

بخدا ازسر سرگرمی ولی خب نرفتم بیرون ازحیاط 

تنها چیزی که شنیدم این بود یکی ازهمسایه ها صداش اومد گفت بیا اینجا🥲😂خدا شاهده از دیشب دارم فکر میکنم خب که چی؟ بیا اینجا شد چی اخهههه 🫠🫠🫠🫠

اونایی که نمیدونن بگم براسون که اینو من تو سابت شنیدم که شب چهارشنبه سوری بری بیرون و اولین حرفی که میشنوی مثلا قسمت اون سالته

مثبت باشه خوبه برات منفی باشه خوب نیست... 

البته منم بگم کلا برا سرگرمی انجام دادما 😁

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
نشنیده بودم

منم برای اولین بار تو سایت شنیدم دیروز اینا بود

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین باره میشنوم 

امسال که گذشت سال بعد امتحان میکنم😅🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

وا چ بامزه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اره رسم معروفی بوده...منم چند بار امتحان کردم مردمی که رد میشدن همش حرف منفی میزنن یا فحش میدن   ...

حالا من جرات نکردم برم بیرون همون تو حیاط ایستادم 

همش میگفتم خب منم ی چیزی بشنوم دیگ بعد دیدم اینو گفت اخه این جمله نه مثبته نه منفیه 🫠😂

امروز چهارشنبس دیگه میشه فک کنم😁🙆‍♀️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اولین باره میشنوم  امسال که گذشت سال بعد امتحان میکنم😅🤭

انشالله 🫠😂حتی میتونی چهارشنبه سوری بعدم امتحان کنی کی به کیه خالا که امسال دوتا چهارشنبه سوری داریم

الانم میشه گرفت؟؟چجوریه؟منم برم پشت درهمسایمون واستم

من دیدم نوشته بود شب چهارشنبه سوری وایسا ببینم پست اون کاربرو پیدا میکنم بذارم

حالا من جرات نکردم برم بیرون همون تو حیاط ایستادم  همش میگفتم خب منم ی چیزی بشنوم دیگ بعد دیدم ...

چ مدلی گفته مهمه 

مثلا 

بیااااا اینجاااا🤨🤨😤

یا 

بیا اینجاااااا😉😉😚

انشالله 🫠😂حتی میتونی چهارشنبه سوری بعدم امتحان کنی کی به کیه خالا که امسال دوتا چهارشنبه سوری داری ...

😉❤️

چشممممم🤭👌🏻

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه